Fried jack mackerel flavored with sesame
フライド ジャック マッケラル フレイバード ウィズ セサミ
アジのごま風味焼き

-
- Time : 25minute
- Calorie : about 412kcal
(per serving)
携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)
Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- jack mackerel 4 whole
ジャック マッケラル フォー ホウル - salt a little
ソルト ア リトル - sesame oil 3Tbsps
セサミ オイル スリー テーブルスプーンズ - green pepper 4
グリーン ペッパー フォー - A(1 piece of garlic & ginger, 1 leek)
エイ(ワン ピース オブ ガーリック アンド ジンジャー、ワン リーク) - B(1Tbsp sake, 1 Tbsp sugar, 4 Tbsps soy sauce, 2 Tbsps vinegar)
ビー(ワン テーブルスプーン サケ、ワン テーブルスプーン シュガー、フォー テーブルスプーンズ ソイ ソース、トゥー テーブルスプーンズ ビネガー)
How to make
→ 作り方の画像を表示する
Open the gill cover of jack mackerel, insert a knife and remove gill cover.
オープン ザ ギル カバー オブ ジャック マッケラル、インサート ア ナイフ アンド リムーブ ギル カバー。
Make a slit on the side that will face down when served, and scoop out the innards with the knife. Hold the knife on a slant.
メイク ア スリット オン ザ サイド ザット ウィル フェイス ダウン ウェン サーブド、アンドスクープ アウト ジ インナーズ ウィズ ザ ナイフ。ホールド ザ ナイフ オン ア スラント。
Hold jack mackerel tightly, insert the knife from the joint of the tail, and scrape off the hard scales. Wash away with cold water, and sprinkle with salt.
ホールド ジャック マッケラル タイトリー、インサート ザ ナイフ フロム ザ ジョイント オブ ザ テイル、アンド スクレイプ オフ ザ ハード スケイルズ。ウォッシュ アウェイ ウィズ コールド ウォーター、アンド スプリンクル ウィズ ソルト。
Heat 2 Tbsps sesame oil in frying pan and fry the jack mackerel over a medium heat. When browned, cover and reduce heat. Cook for 3 min. Turn the fish over, cook the other side. Arrange the jack mackerel on plates.
ヒート トゥー テーブルスプーンズ セサミ オイル イン フライング パン アンド フライ ザ ジャック マッケラル オーバー ア ミディアム ヒート。ウェン ブラウンド、カバー アンド リデュース ヒート。クック フォー スリー ミニッツ。ターン ザ フィッシュ オーバー、クック ジ アザー サイド。アレンジ ザ ジャック マッケラル オン プレーツ。
Heat the sesame oil used in (4), fry (A) and add red pepper. Add (B) into a pan and bring to the boil. Then pour on the fish.
ヒート ザ セサミ オイル ユーズド イン (フォー)、フライ (エイ) アンド アッド レッド ペッパー。アッド (ビー) イントゥー ア パン アンド ブリング トゥー ザ ボイル。ゼン ポアー オン ザ フィッシュ。