ナスラックKitchen

Chicken and Egg on Rice
チキン アンド エッグ オン ライス
親子丼

  • →
    Time : 20minute
    →
    Calorie : about 648kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

chicken thigh   300g
チキン サイ   スリー ハンドレッド グラムス
onion   1/2
オニオン   ワン ハーフ
eggs   8
エッグス   エイト
rice   4 servings
ライス   フォー サービングス
seaweed   add to taste
シーウィード   アッド トゥー テースト
A(4Tbsps soy sauce, 4Tbsps mirin, 200ml dashi soup)
エイ (フォー テーブルスプーンズ ソイ ソース、フォー テーブルスプーンズ ミリン、トゥー ハンドレッド ミリリットルズ ダシ スープ)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Cut chicken into small cubes. Thinly slice onions.

カット チキン イントゥー スモール キューブス。ティンリー スライス オニオンズ。

2.

Place the (A) in pot, bring to a boil. When the chicken heated through, add onions, and boil.

プレイス ジ (エイ) イン ポット、ブリング トゥー ア ボイル。ウェン ザ チキン ヒーテッド スルー、アッド オニオンズ、アンド ボイル。

3.

When the onions have softened, pour in mixed egg.

ウェン ジ オニオンズ ハブ ソフテンド、ポアー イン ミックスト エッグ。


※When pouring the mixed egg, pour gently along the rim into the pot.

 ウェン ポアリング ザ ミックスト エッグ、ポアー ジェントリー アロング ザ リム イントゥー ザ ポット。

4.

While egg is still soft, remove from heat.

ワイル エッグ イズ スティル ソフト、リムーブ フロム ヒート。

5.

Put rice into the individual donburi bowl, place the (4) on the top of rice, and garnish with seaweed. A little rice is a good amount for a serving.

プット ライス イントゥー ジ インディビジュアル ドンブリ ボウル、プレイス ザ (フォー) オン ザ トップ オブ ライス、アンド ガーニッシュ ウィズ シーウィード。ア リトル ライス イズ ア グッド アマウント フォー ア サービング。


※Japanese pepper powder, honewort can also be used instead of seaweed.

 ジャパニーズ ペッパー パウダー、ホーンワート キャン オルソー ビー ユーズド インステッド オブ シーウィード。