ナスラックKitchen

Ginger Pork Saute
ジンジャー ポーク ソテー
豚のショウガ焼き

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    Time : 25minute
    →
    Calorie : about 357kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

sliced pork loin   400g
スライスト ポーク ロイン   フォー ハンドレッド グラムス
cabbage julienne strips   1/4
キャベッジ ジュリエン ストリップス   ワン クォーター
A(2 pieces of ginger (shredded), 4Tbsps soy sauce, 3Tbsps mirin, 1Tbsp salad oil)
エイ(トゥー ピーシズ オブ ジンジャー [シュレデッド]、フォー テーブルスプーンズ ソイ ソース、スリー テーブルスプーンズ ミリン、ワン テーブルスプーン サラダ オイル)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Arrange pork loins on rectangle tray, add sauce (A), and let stand for 15min. The time length depends on the thickness of the pork.

アレンジ ポーク ロインズ オン レクタングル トレイ、アッド ソース (エイ)、アンド レット スタンド フォー フィフティーン ミニッツ。ザ タイム レングス ディペンズ オン ザ ティックネス オブ ザ ポーク。

2.

Heat the salad oil in a frying pan, and lay the (1) to dry. To avoid burning the pork, wash the frying pan after every use.

ヒート ザ サラダ オイル イン ア フライング パン、アンド レイ ザ (ワン) トゥー ドライ。トゥー アボイド バーニング ザ ポーク、ウォッシュ ザ フライング パン アフター エブリー ユーズ。

3.

Arrange pork and thinly sliced cabbage into bowls, cut cabbage thinly as it goes well with the pork.

アレンジ ポーク アンド ティンリー スライスト キャベッジ イントゥー ボウルズ、カット キャベッジ ティンリー アズ イット ゴウズ ウェル ウィズ ザ ポーク。