ナスラックKitchen

Teriyaki yellowtail
テリヤキ イエロウテイル
ブリの照り焼き

  • →
    Time : 40minute
    →
    Calorie : about 276kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

yellowtail filet   4pieces
イエロウテイル フィレ   フォー ピーシズ
salt   a dash of
ソルト   ア ダッシュ オブ
grated daikon   1/6
グレイテッド ダイコン   ワン シックス
ginger   4 pieces
ジンジャー   フォー ピーシズ
A(1/2 cup soy sauce, 4Tbsps mirin, 1Tbsp sake and salad oil)
エイ(ワン ハーフ カップ ソイ ソース、フォー テーブルスプーンズ ミリン、ワン テーブルスプーン サケ アンド サラダ オイル)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Sprinkle yellowtail with salt ,cut them in half. Place fillet in sauce (A), let them stand 30mins. Turn them over, making sure to soak both sides in the sauce.

スプリンクル イエローテイル ウィズ ソルト、カット ゼム イン ハーフ。プレイス フィレ イン ソース (エイ) レット ゼム スタンド サーティー ミニッツ。ターン ゼム オーバー、メイキング シュアー トゥー ソーク ボウス サイズ イン ザ ソース。


※Beforehand ,sprinkle the fish with salt.

 ビフォアハンド、スプリンクル ザ フィッシュ ウィズ ソルト。

2.

Heat skillet, place the dry fillets in hot oil with the skin side, dip them in sauce (A) occasionally and turn them upside down until there is fried color.

ヒート スキレット、プレイス ザ ドライ フィレイズ イン ホット オイル ウィズ ザ スキン サイド、ディップ ゼム イン ソース (エイ) オケージョナリー アンド ターン ゼム アップサイド ダウン アンティル ゼア イズ フライド カラー。


※First, place fish in skillet skin side down, so fish doesn't break apart.

 ファースト、プレイス フィッシュ イン スキレット スキン サイド ダウン、 ソー フィッシュ ダズント ブレイク アパート。

3.

Put them in a plate and decorate with grated daikon and ginger.

プット ゼム イン ア プレイト アンド デコレイト ウィズ グレイテッド ダイコン アンド ジンジャー。