Japanese style omelet
ジャパニーズ スタイル オムレット
和風オムレツ

-
- Time : 20minute
- Calorie : about 253kcal
(per serving)
携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)
Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- eggs 8
エッグズ エイト - salt & pepper little
ソルト アンド ペッパー リトル - carrot 1/4
キャロット ワン クォーター - leek 1/2
リーク ワン ハーフ - fresh shiitake mushroom 6 pieces
フレッシュ シイタケ マッシュルーム シックス ピーシズ - honewort 7〜8
ホーンワート セブン トゥー エイト - butter 4Tbsps
バター フォー テーブルスプーンズ - A(1/2 cup dashi, 2Tbsps soy sauce, 1/2Tbsp sake, 2tsps sugar)
エイ(ワン ハーフ カップ ダシ、トゥー テーブルスプーンズ ソイ ソース、ワン ハーフ テーブルスプーン サケ、トゥー ティースプーンズ シュガー)
How to make
→ 作り方の画像を表示する
Beat eggs and mix with salt and pepper.
ビート エッグス アンド ミックス ウィズ ソルト アンド ペッパー。
Cut carrots ,green onions, shiitake mushrooms and honewort into small pieces .Heat sauce (A), place all vegetables in the sauce. Boil till sauce evaporates a bit.
カット キャロッツ、グリーン オニオンズ、シイタケ マッシュルームズ アンド ホーンワート イントゥー スモール ピーシズ。ヒート ソース (エイ)、プレイス オール ベジタブルズ イン ザ ソース。ボイル ティル ソース エバポレイツ ア ビット。
Heat 1/4 of butter in a skillet, pour (1) in the pan , mix well and make flat with a wood spoon
ヒート ワン クォーター オブ バター イン ア スキレット、ポアー (ワン) イン ザ パン、ミックス ウェル アンド メイク フラット ウィズ ア ウッド スプーン。
Add ingredients to eggs and form an omelet shape.
アッド イングリーディエンツ トゥー エッグズ アンド フォーム アン オムレット シェイプ。
Make 4 omelettes. If you want the omelettes to look nicer, wrap the cooked omelette with wet cooking paper.
メイク フォー オムレッツ。イフ ユー ウォント ザ オムレッツ トゥー ルック ナイサー、ラップ ザ クックト オムレット ウィズ ウェット クッキング ペイパー。