ナスラックKitchen

Boiled flatfish
ボイルド フラットフィッシュ
カレイの煮付け

  • →
    Time : 20minute
    →
    Calorie : about 191kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(2 servings/トゥー サービングス)

flatfish fillet   2 pieces
フラットフィッシュ フィレ   トゥー ピーシズ
red pepper   6
レッド ペッパー   シックス
A(3Tbsps soy sauce and mirin, 1/2Tbsp sugar, 1/2 cup dashi)
エイ (スリー テーブルスプーンズ ソイ ソース アンド ミリン、ワン ハーフ テーブルスプーン シュガー、ワン ハーフ カップ ダシ)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Make cuts in the fillet, so that it will absorb better when you marinate.

メイク カッツ イン ザ フィレ、 ソー ザット イット ウィル アブソーブ ベター ウェン ユー マリネイト。

2.

Make some holes in red pepper with toothpick.

メイク サム ホールズ イン レッド ペッパー ウィズ トゥースピック。


※Red peppers may burst. So poke small holes with toothpick.

 レッド ペッパーズ メイ バースト。ソー ポーク スモール ホールズ ウィズ トゥースピック。

3.

Put (A) in a heat resistant bowl, mix the sauce well.

プット (エイ) イン ア ヒート レジスタント ボウル、ミックス ザ ソース ウェル。

4.

Put fish in sauce. Add red pepper.

プット フィッシュ イン ソース。アッド レッド ペッパー。

5.

Loosely wrap bowl with plastic wrap, cook in microwave. (500w-8mins30s,600w-7mins)

ルースリー ラップ ボウル ウィズ プラスチック ラップ、クック イン マイクロウェーブ (ファイブ ハンドレッド ワッツ ー エイト ミニッツ サーティー セカンズ、シックス ハンドレッド ワッツ ー セブン ミニッツ)。