ナスラックKitchen

Steamed cabbage with mincemeat
スチームド キャベッジ ウィズ ミンスミート
ひき肉とキャベツの重ね蒸し

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    Time : 35minute
    →
    Calorie : about 330kcal
    (per serving)

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→Ingredients(2 servings/トゥー サービングス)

minced pork   200g
ミンスド ポーク   トゥー ハンドレッド グラムス
onion   1/2
オニオン   ワン ハーフ
cabbage   1/4
キャベッジ   ワン クォーター
ginger   1 piece
ジンジャー   ワン ピース
A(2Tbsps miso, 1Tbsp sake, 1Tbsp mirin, 2tsps sugar)
エイ(トゥー テーブルスプーンズ ミソ、ワン テーブルスプーン サケ、ワン テーブルスプーン ミリン、トゥー ティースプーンズ シュガー)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Mince onion and ginger.

ミンス オニオン アンド ジンジャー。

2.

Add minced pork and (A) into (1), mix well.

アッド ミンスド ポーク アンド (エイ) イントゥー (ワン)、ミックス ウェル。

3.

Peel cabbage piece by piece, then tear them half by hand.

ピール キャベッジ ピース バイ ピース、ゼン テアー ゼム ハーフ バイ ハンド。

4.

Put meat and cabbage on a heat resistant plate.

プット ミート アンド キャベッジ オン ア ヒート レジスタント プレート。

5.

Cover with plastic wrap, cook in microwave (500w 12mins,600w 10mins).

カバー ウィズ プラスチック ラップ、クック イン マイクロウェーブ (ファイブ ハンドレッド ワッツ トゥエルブ ミニッツ、シックス ハンドレッド ワッツ テン ミニッツ)。

6.

Remove (5) from microwave, cut into pieces as desired, then decorate on plate.

リムーブ (ファイブ) フロム マイクロウェーブ、カット イントゥー ピーシズ アズ ディザイアード、ゼン デコレイト オン プレート。