Steamed salmon & vegetables seasoned with lemon
スチームド サーモン アンド ベジタブルズ シーズンド ウィズ レモン
サケと温野菜のレモン蒸し

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- Time : 25minute
- Calorie : about 254kcal
(per serving)
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Ingredients(2 servings/トゥー サービングス)
- salmon fillet 2 pieces
サーモン フィレ トゥー ピーシズ - salt・pepper a little
ソルト・ペッパー ア リトル - lemon 1/4
レモン ワン クォーター - broccoli 1/2
ブロッコリー ワン ハーフ - cauliflower 1/4
カリフラワー ワン クォーター - carrot 1/2
キャロット ワン ハーフ - white wine 2Tbsps
ホワイト ワイン トゥー テーブルスプーンズ - butter 20g
バター トゥエンティー グラムス
How to make
→ 作り方の画像を表示する
Place salmon fillet on heat-resistant plate ,sprinkle with salt and pepper.
プレイス サーモン フィレ オン ヒート レジスタント プレート、スプリンクル ウィズ ソルト アンド ペッパー。
Cut lemon, divide broccoli and cauliflower, cut carrot into small pieces.
カット レモン、ディバイト ブロッコリー アンド カリフラワー、カット キャロット イントゥー スモール ピーシズ。
Put lemon on salmon, sprinkle with white wine, cover with plastic wrap, cook in microwave (500w 3min40s.600w 3mins)
プット レモン オン サーモン、スプリンクル ウィズ ホワイト ワイン、カバー ウィズ プラスチック ラップ、クック イン マイクロウェーブ (ファイブ ハンドレット ワッツ スリー ミニッツ フォーティー セカンズ、シックス ハンドレッド ワッツ スリー ミニッツ)。
Take (3) out from microwave, add butter, then decorate with vegetables (2).
テイク (スリー) アウト フロム マイクロウェーブ、アッド バター、 ゼン デコレイト ウィズ ベジタブルズ (トゥー)。
Cover with plastic wrap ,cook in microwave again(500w 7mins10s,600w 6mins).
カバー ウィズ プラスチック ラップ、クック イン マイクロウェーブ アゲイン (ファイブ ハンドレッド ワッツ セブン ミニッツ テン セカンズ、シックス ハンドレッド ワッツ シックス ミニッツ)。