Chicken rolls
チキン ロールズ
鶏肉の八幡巻き

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- Time : 50minute
- Calorie : about 353kcal
(per serving)
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Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- chicken thighs 2 pieces
チキン サイズ トゥー ピーシズ - burdock・carrot 1/2 each
バードック・キャロット ワン ハーフ イーチ - string beans 8
ストリング ビーンズ エイト - salad oil 1Tbsp
サラダ オイル ワン テーブルスプーン - flour 2Tbsps
フラワー トゥー テーブルスプーンズ - A(3Tbsps soy sauce, 1Tbsp sake, 1tsp ginger juice)
エイ (スリー テーブルスプーンズ ソイ ソース、ワン テーブルスプーン サケ、ワン ティースプーン ジンジャー ジュース) - B(150ml dashi, 1Tbsp soy sauce, sugar, sake, and mirin)
ビー (ワン ハンドレッド フィフティー ミリリットルズ ダシ、ワン テーブルスプーン ソイ ソース、シュガー、サケ、アンド ミリン)
How to make
→ 作り方の画像を表示する
Cut thick part of chicken, marinate in sauce (A) for 10 minutes.
カット ティック パート オブ チキン、マリネイト イン ソース (エイ) フォー テン ミニッツ。
Peel burdock and cut the same length as chicken, cut into 4 pieces at the thick part.
ピール バードック アンド カット ザ セイム レングス アズ チキン、カット イントゥー フォー ピーシズ アット ザ ティック パート。
Cut carrot into sticks, the same length as (2),clean the string beans.
カット キャロット イントゥー スティックス、 ザ セイム レングス アズ (トゥー)、クリーン ザ ストリング ビーンズ。
Heat oil in a skillet, fry (2)and(3),then boil with (B).
ヒート オイル イン ア スキレット、フライ (トゥー) アンド (スリー)、ゼン ボイル ウィズ (ビー)。
Cover chicken with flour, then roll with (4).
カバー チキン ウィズ フラワー、ゼン ロール ウィズ (フォー)。
Tie chicken rolls with thick thread.
タイ チキン ロールズ ウィズ ティック スレッド。
※Meat shrinks when grilling. A good way to avoid this is to tie the meat with thread.
ミート シュリンクス ウェン グリリング。ア グッド ウェイ トゥー アボイド ティス イズ トゥー タイ ザ ミート ウィズ スレッド。
Place cooking sheet on a hot plate. Place (6)on ,then grill for 25mins at 210℃.
プレイス クッキング シート オン ア ホット プレート、プレイス (シックス) オン、ゼン グリル フォー トゥエンティーファイブ ミニッツ アト トゥー ハンドレッド テン ディグリーズ セルシウス。
Take thread off, and cut the rolls into proper size.
テイク スレッド オフ、アンド カット ザ ロールズ イントゥー プロパー サイズ。