Grilled sea food
グリルド シー フード
シーフードの塩釜焼き

-
- Time : 60minute
- Calorie : about 135kcal
(per serving)
携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)
Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- egg white 3 eggs
エッグ ホワイト スリー エッグス - salt 1kg
ソルト ワン キログラム - salted wakame, lemon add to taste
ソルテッド ワカメ、レモン アッド トゥー テースト - white fish 1big
ホワイト フィッシュ ワン ビッグ - shrimp 8
シュリンプ エイト - scallops 8
スキャロップス エイト -
How to make
→ 作り方の画像を表示する
Scrape scales off fish, remove innards. Devein shrimp.
スクレイプ スケイルズ オフ フィッシュ、リムーブ インナーズ。ディベイン シュリンプ。
Beat egg white ,mix salt with hand to make a salt pot.
ビート エッグ ホワイト、ミックス ソルト ウィズ ハンド トゥー メイク ア ソルト ポット。
※Mixing with salt ,egg white will easily get hard.
ミキシング ウィズ ソルト、エッグ ホワイト ウィル イージリー ゲット ハード。
Pile 3pieces of tinfoil, spread (2) 1cm thick on tinfoil, place wakame on (2),then add fish, shrimp and scallops. Put the rest of (2) on the top, cover with tinfoil to make it ready for grill.
パイル スリー ピーシズ オブ ティンフォイル、スプレッド (トゥー) ワン センチメーター ティック オン ティンフォイル、プレイス ワカメ オン (トゥー)、ゼン アッド フィッシュ、シュリンプ アンド スキャロップス。プット ザ レスト オブ (トゥー) オン ザ トップ、カバー ウィズ ティンフォイル トゥー メイク イット レディー フォー グリル。
※The point is using tinfoil to make a base, to make it more convenient to clean.
ザ ポイント イズ ユージング ティンフォイル トゥー メイク ア ベース、トゥー メイク イット モア コンビーニエント トゥー クリーン。
Place (3) on a hot plate, grill for 30〜40mins over high heat. When it's grilled,sprinkle with hard salt, squeeze lemon as you like.
プレイス スリー オン ア ホット プレート、グリル フォー サーティー トゥー フォーティー ミニッツ オーバー ハイ ヒート。ウェン イッツ グリルド、スプリングル ウィズ ハード ソルト、スクイーズ レモン アズ ユーライク。