ナスラックKitchen

Pork cabbage rolls
ポーク キャベッジ ロールズ
豚肉のキャベツ包み

  • →
    Time : 60minute
    →
    Calorie : about 345kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

pork loin   400g
ポーク ロイン   フォー ハンドレッド グラムス
cabbage   6 pieces
キャベッジ   シックス ピーシズ
bacon   4 pieces
ベーコン   フォー ピーシズ
bay leaf, oregano, etc   add to taste
ベイ リーフ、 オレガノ、エトセトラ   アッド トゥー テースト
A (a dash of salt and pepper, 2Tbsps mustard)
エイ (ア ダッシュ オブ ソルト アンド ペッパー、 トゥー テーブルスプーンズ マスタード)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Spread (A) on pork.

スプレッド (エイ) オン ポーク。

2.

Peel cabbage piece by piece, wrap with plastic wrap. Heat in microwave(500w) for 3min. Dry off.

ピール キャベッジ ピース バイ ピース、 ラップ ウィズ プラスチック ラップ、 ヒート イン マイクロウェーブ(ファイブ ハンドレッド ワッツ) フォー スリー ミニッツ。 ドライ オフ。


※Remove hard part of cabbage and boil to make it easier to roll the meat.

 リムーブ ハード パート オブ キャベッジ アンド ボイル トゥー メイク イット イージアー トゥー ロール ザ ミート。

3.

Dry cabbage ,wrap (1) with cabbage. Then wrap with bacon, tie with oregano, bay leaf and cooking string. Wrap with tinfoil. Bake in oven for 40min. at 180 degrees ℃.

ドライ キャベッジ、 ラップ (ワン) ウィズ キャベッジ。 ゼン ラップ ウィズ ベーコン、 タイ ウィズ オレガノ、 ベイ リーフ アンド クッキング ストリング。 ラップ ウィズ ティンフォイル。 ベイク イン オーブン フォー フォーティー ミニッツ アット ワン ハンドレッド エイティー ディグリーズ セルシウス。