ナスラックKitchen

Beef stew
ビーフ シチュー
ビーフシチュー

  • →
    Time : 50minute
    →
    Calorie : about 925kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(2 servings/トゥー サービングス)

beef for stew   400g
ビーフ フォー シチュー   フォー ハンドレッド グラムス
salt & pepper   a little
ソルト アンド ペッパー   ア リトル
potato   1
ポテト   ワン
carrot   1/2
キャロット   ワン ハーフ
petit onions   12
プチ オニオンズ   トゥエルブ
salad oil   to taste
サラダ オイル   トゥー テイスト
A (1 can of demi-glace sauce,1/2 cup tomato puree,2 bay leaves,1 cup water,1/2Tbsp soup powder,1/2Tbsp butter, a dash of salt & pepper)
エイ (ワン キャン オブ デミ グラス ソース、 ワン ハーフ カップ トマト ピューレ、 トゥー ベイ リーブス、 ワン カップ ウォーター、 ワン ハーフ テーブルスプーン スープ パウダー、 ワン ハーフ テーブルスプーン バター、 ア ダッシュ オブ ソルト アンド ペッパー)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Put (A) in a bowl, wrap with plastic wrap, heat in microwave, mix the sauce (500w 6min. 600w 5min.)

プット (エイ) イン ア ボウル、 ラップ ウィズ プラスチック ラップ、 ヒート イン マイクロウェーブ、 ミックス ザ ソース (ファイブ ハンドレッド ワッツ シックス ミニッツ、 シックス ハンドレッド ワッツ ファイブ ミニッツ)。

2.

Peel potatos, cut into 4. Cut carrot into small pieces and peel petit onions.

ピール ポテトズ、 カット イントゥー フォー。 カット キャロット イントゥー スモール ピーシズ アンド ピール プチ オニオンズ。

3.

Place vegetables in a pot, put the cover on. Cook with microwave.(500w 4min50s,600w 4min.)

プレイス ベジタブルズ イン ア ポット、 プット ザ カバー オン。 クック ウィズ マイクロウェーブ (ファイブ ハンドレッド ワッツ フォー ミニッツ フィフティー セカンズ、 シックス ハンドレッド ワッツ フォー ミニッツ)。

4.

Cut meat into 2cm slices, sprinkle with salt and pepper. Heat oil in a skillet ,fry meat till color changes.

カット ミート イントゥー トゥー センチメーター スライシズ、 スプリンクル ウィズ ソルト アンド ペッパー。 ヒート オイル イン ア スキレット、 フライ ミート ティル カラー チェンジズ。

5.

Add (1) and meat in (3),mix well.

アッド (ワン) アンド ミート イン (スリー)、 ミックス ウェル。

6.

Cover, cook in oven for 20mins at 180 degrees ℃.

カバー、 クック イン オーブン フォー トゥエンティー ミニッツ アット ワン ハンドレッド エイティー ディグリーズ セルシウス。