ナスラックKitchen

Pate
パテ
パテ

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    Time : 50minute
    →
    Calorie : about 258kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

chicken liver   200g
チキン レバー   トゥー ハンドレッド グラムス
butter   to taste
バター   トゥー テイスト
bay leafs   4
ベイ リーフズ   フォー
thyme   4 stalks
タイム   フォー ストックス
bread   to taste
ブレッド   トゥー テイスト
A (160g grounded beef, one big spoon brandy and olive oil, 1/3 small spoon sugar, one small spoon dried corriander, 1/2 small spoon salt and pepper)
エイ (ワン ハンドレッド シックスティー グラムズ グラウンド ビーフ、ワン ビッグ スプーン ブランディ アンド オリーブ オイル、 ワン サード スモール スプーン シュガー、 ワン スモール スプーン ドライド コリアンダー、 ワン ハーフ スモール スプーン ソルト アンド ペッパー)ガーリック、サム サラダ オイル、ワン テーブルスプーン セサミ オイル、ワンハーフ テーブルスプーン シュガー、ワンハーフ テーブルスプー

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Preheat oven to 200 degrees ℃. Remove fat and blood from chicken liver, wash well and dry.

プリヒート オーブン トゥー トゥー ハンドレッド ディグリーズ セルシウス。 リムーブ ファット アンド ブラッド フロム チキン レバー、 ウォッシュ ウェル アンド ドライ。

2.

Make (1) into a paste with food processor.

メイク (ワン) イントゥー ア ペースト ウィズ フード プロセッサー。

3.

Mix (2) and (A) thoroughly in a bowl.

ミックス (トゥー) アンド (エイ) ソロウリー イン ア ボウル。

4.

Cover inside of a heat-resistant pot with butter, put (3) in .

カバー インサイド オブ ア ヒート レジスタント ポット ウィズ バター、 プット (スリー) イン。

5.

Cover (4) with bay leaf and thyme, cover tight with tinfoil. Place on a hot plate ,grill for 30 min. at 200 degrees ℃.

カバー (フォー) ウィズ ベイリーフ アンド タイム、 カバー タイト ウィズ ティンフォイル。 プレイス オン ア ホット プレート、 グリル フォー サーティー ミニッツ アット トゥー ハンドレッド ディグリーズ セルシウス。