ナスラックKitchen

Colorful vegetable pickles
カラフル ベジタブル ピクルス
カラフル野菜ピクルス

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    Time : 15minute
    →
    Calorie : about 69kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

red pepper・yellow pepper   one each
レッド ペッパー・イエロー ペッパー   ワン イーチ
cauliflower   1/4
カリフラワー   ワン クォーター
cucumber   1
キューカンバー   ワン
petit onions   4
プチ オニオンズ   フォー
garlic   1 piece
ガーリック   ワン ピース
red pepper   1
レッド ペッパー   ワン
A(200ml white wine vinegar and water each, 40ml white wine, 4Tbsps sugar, 1Tbsp salt ,1/2tsp pepper, 1bay leaf)
エイ(ツー ハンドレッド ミリリットルズ ホワイト ワイン ビネガー アンド ウォーター イーチ、 フォーティー ミリリットルズ ホワイト ワイン、 フォー テーブルスプーンズ シュガー、 ワン テーブルスプーン ソルト、 ワン ハーフ ティースプーン ペッパー、 ワン ベイ リーフ)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Remove seeds from red and yellow peppers, cut them into small pieces. Break cauliflower into small pieces, cut cucumber into 3cm slices, peel petit onions.

リムーブ シーズ フロム レッド アンド イエロー ペッパーズ、カット ゼム イントゥー スモール ピーシズ。 ブレイク カリフラワー イントゥー スモール ピーシズ、 カット キューカンバー イントゥー スリー センチメーター スライシズ、 ピール プチ オニオンズ。


※Cut all vegetables into bite sized pieces.

 カット オール ベジタブルズ イントゥー バイト サイズド ピーシズ。

2.

Put each vegetable of (1) in hot water, boil for a short time, strain water.

プット イーチ ベジタブル オブ (ワン) イン ホット ウォーター、 ボイル フォー ア ショート タイム、 ストレイン ウォーター。

3.

Slice garlic, remove seeds from red pepper, mix with (A) in a pot, boil and leave to cool.

スライス ガーリック、 リムーブ シーズ フロム レッド ペッパー、 ミックス ウィズ (エイ) イン ア ポット、 ボイル アンド リーブ トゥー クール。

4.

Disinfect a pot with hot water, dry with paper towel.

ディスインフェクト ア ポット ウィズ ホット ウォーター、 ドライ ウィズ ペイパー タオル。

5.

Place boiled vegetables and (3) in the pot.

プレイス ボイルド ベジタブルズ アンド (スリー) イン ザ ポット。

6.

Salt for 1〜2 days. It's possible to preserve in refrigerator for 1 month.

ソルト フォー ワン トゥー トゥー デイズ。 イッツ ポシブル トゥー プリザーブ イン リフリジェレイター フォー ワン マンス。