Octopus garlic bread
オクトパス ガーリック ブレッド
タコのニンニクバタートースト

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- Time : 15minute
- Calorie : about 168kcal
(per serving)
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Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- boiled octopus 200g
ボイルド オクトパス トゥー ハンドレッド グラムス - garlic 1 piece
ガーリック ワン ピース - butter 3Tbsps
バター スリー テーブルスプーンズ - baguette 1/4
バゲット ワン クォーター - minced parsley to taste
ミンスト パセリ トゥー テイスト
How to make
→ 作り方の画像を表示する
1.
Cut boiled octopus as thin as possible. Butter should be at room temperature.
カット ボイルド オクトパス アズ ティン アズ ポシブル。 バター シュッド ビー アット ルーム テンパーチャー。
2.
Mince garlic, mix with octopus and butter.
ミンス ガーリック、 ミックス ウィズ オクトパス アンド バター。
3.
Slice baguette, cover with (2),sprinkle with minced parsley, grill in toaster.
スライス バゲット、 カバー ウィズ (トゥー)、 スプリンクル ウィズ ミンスト パセリ、 グリル イン トースター。
※Put ingredients in the center of the baguette, make sure they do not stick out the sides.
プット イングリーディエンツ イン ザ センター オブ ザ バゲット、 メイク シュア ゼイ ドゥー ノット スティック アウト ザ サイズ。