ナスラックKitchen

Herb lamb cutlet
ハーブ ラム カットレット
ラムのハーブカツレツ

  • →
    Time : 20minute
    →
    Calorie : about 262kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

lamb chops   8
ラム チョップス   エイト
salt & pepper   a little
ソルト アンド ペッパー   ア リトル
Italian parsley   3 stalks
イタリアン パセリ   スリー ストックス
garlic   1 piece
ガーリック   ワン ピース
lemon   1/2
レモン   ワン ハーフ
A (parmesan cheese [grated] 2Tbsps, 5Tbsps bread crumbs, flour and beat egg
エイ (パルメザン チーズ [グレイテッド] トゥー テーブルスプーンズ、 ファイブ テーブルスプーンズ ブレッド クラムズ、 フラワー アンド ビート エッグ)
B (3Tbsps olive oil,1Tbsp butter)
ビー (スリー テーブルスプーンズ オリーブ オイル、 ワン テーブスルプーン バター)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Remove fat from lamb chop, sprinkle with salt and pepper.

リムーブ ファット フローム ラム チョップ、 スプリンクル ウィズ ソルト アンド ペッパー。


※It's better to use lamb under 1year old ,the meat beside the ribs are lamb chops. Remove the fat for a refined flavor.

 イッツ ベター トゥー ユーズ ラム アンダー ワン イヤー オールド、 ザ ミート ビサイド ザ リブス アー ラム チョップス。 リムーブ ザ ファット フォー ア リファイン フレイバー。

2.

Mince Italian parsley and garlic ,mix well with (A).

ミンス イタリアン パセリ アンド ガーリック、 ミックス ウェル ウィズ (エイ)。


※Italian parsley is widely used in Italy, it's not as bitter as normal parsley and has a better scent.

 イタリアン パセリ イズ ワイドリー ユーズド イン イタリー、 イッツ ノット アズ ビター アズ ノーマル パセリ アンド ハズ ア ベター セント。

3.

Flour (1) ,then sprinkle with beat egg, then dust with (2).

フラワー (ワン)、 ゼン スプリンクル ウィズ ビート エッグ、 ゼン ダスト ウィズ (トゥー)。

4.

Heat (B) in a skillet , fry both sides of (3) until medium brown.

ヒート (ビー) イン ア スキレット、 フライ ボウス サイズ オブ (スリー) アンティル ミディアム ブラウン。

5.

Serve in a plate , decorate with sliced lemon.

サーブ イン ア プレート、 デコレート ウィズ スライスト レモン。