ナスラックKitchen

Tomato beef rice
トマト ビーフ ライス
牛肉のトマトご飯

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    Time : 60minute
    →
    Calorie : about 596kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

rice   3 cups
ライス   スリー カップス
sliced beef   200g
スライスト ビーフ   トゥー ハンドレッド グラムス
salt & pepper   a little
ソルト アンド ペッパー   ア リトル
garlic   1 piece
ガーリック   ワン ピース
onion   1/4
オニオン   ワン クォーター
celery   1 stalk
セロリ   ワン ストック
salad oil   2Tbsps
サラダ オイル   トゥー テーブルスプーンズ
water   600ml
ウォーター   シックス ハンドレッド ミリリットルズ
A(1/2 can whole tomatoes, 1 package of solid soup stock)
エイ (ワン ハーフ キャン ホウル トマトズ、 ワン パッケージ オブ ソリッド スープ ストック)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Put rice in a sieve 30min before cooking.

プット ライス イン ア シーブ サーティー ミニッツ ビフォア クッキング。

2.

Slice beef into small pieces, sprinkle with salt and pepper. Mince garlic and onion, cut celery to 1.5cm slices.

スライス ビーフ イントゥー スモール ピーシズ、 スプリンクル ウィズ ソルト アンド ペッパー。 ミンス ガーリック アンド オニオン、 カット セロリ トゥー ワン ポイント ファイブ センチメーター スライシズ。

3.

Heat salad oil in a skillet, fry grated garlic over low heat until there's a nice aroma, add sliced beef ,fry till color changes and remove them from skillet.

ヒート サラダ オイル イン ア スキレット、 フライ グレイテッド ガーリック オーバー ロウ ヒート アンティル ゼア イズ ア ナイス アロマ、 アッド スライスト ビーフ、 フライ ティル カラー チェンジズ アンド リムーブ ゼム フロム スキレット。

4.

Fry onion and celery in a skillet, then add a can of whole tomatoes, solid soup stock, salt and pepper.

フライ オニオン アンド セロリ イン ア スキレット、 ゼン アッド ア キャン オブ ホール トマトズ、ソリッド スープ ストック、 ソルト アンド ペッパー。

5.

Put (1) and (4) in rice cooker , add rice and water .

プット (ワン) アンド (フォー) イン ライス クッカー、 アッド ライス アンド ウォーター。

6.

Mix rice when its done ,put on a plate, place (3) on the rice.

ミックス ライス ウェン イッツ ダン、 プット オン ア プレート、 プレイス (スリー) オン ザ ライス。