ナスラックKitchen

omelette
オムレット
オープンオムライス

  • →
    Time : 30minute
    →
    Calorie : about 865kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

chicken thigh   300g
チキン サイ   スリー ハンドレッド グラムス
salt & pepper   a little
ソルト アンド ペッパー   ア リトル
onion   1/2
オニオン   ワン ハーフ
tomato   1
トマト   ワン
salad oil   2tsps
サラダ オイル   トゥー テーブルスプーンズ
tomato ketchup   6tsps
トマト ケチャップ   シックス テーブルスプーンズ
Worcester sauce   2tsps
ウスターシャーソース   トゥー テーブルスプーンズ
butter   30g
バター   サーティー グラムス
rice   4 servings
ライス   フォー サービングス
eggs   6
エッグス   シックス
butter   80g
バター   エイティー グラムス
A(50ml milk, a little salt and pepper)
エイ(フィフティー ミリリットルズ ミルク、ア リトル ソルト アンド ペッパー)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Cut chicken into small pieces ,season with salt and pepper. Mince onion.

カット チキン イントゥー スモール ピーシズ、 シーズン ウィズ ソルト アンド ペッパー。 ミンス オニオン。

2.

score the surface of tomatoes, boil for 1 minute. Place them in cold water to make it easier to peel. Cut in half , remove seeds , make 5cm slices.

スコア ザ サーフェイス オブ トマトズ、 ボイル フォー ワン ミニット。 プレイス ゼム イン コールド ウォーター トゥー メイク イット イージアー トゥー ピール。 カット イン ハーフ、 リムーブ シーズ、 メイク ファイブ センチメーター スライシズ。

3.

Heat oil in a skillet ,fry (1),add minced onion.

ヒート オイル イン ア スキレット、 フライ (ワン)、 アッド ミンスト オニオン。

4.

Add tomato ketchup and Worcestershire sauce, boil, add flavor with salt and pepper. Remove from heat.

アッド トマト ケチャップ アンド ウィスターシャーソース、 ボイル、 アッド フレイバー ウィズ ソルト アンド ペッパー、 リムーブ フロム ヒート。

5.

Heat butter in a skillet , fry rice, add (4), keep frying .

ヒート バター イン ア スキレット、 フライ ライス、 アッド (フォー)、 キープ フライング。

6.

Beat eggs with (A).

ビート エッグス ウィズ (エイ)。

7.

Heat 20g of butter , pour in 1/4 of beaten egg, mix well. Make omelet when the egg is half cooked. Make 4 omelettes , place them on (5). Decorate with ketchup and parsley.

ヒート トゥエンティー グラムス オブ バター、 ポアー イン ワン クオーター オブ ビートン エッグ、 ミックス ウェル。 メイク オムレット ウェン ジ エッグ イズ ハーフ クックト。 メイク フォー オムレッツ、 プレイス ゼム オン (ファイブ)。 デコレート ウィズ ケチャップ アンド パセリ。