Rice croquette
ライス クロケット
ライスコロッケ

-
- Time : 15minute
- Calorie : about 303kcal
(per serving)
携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)
Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- chicken rice 2 servings
チキン ライス トゥー サービングス - natural melting cheese 50g
ナチュラル メルティング チーズ フィフティー グラムス - oil add to taste
オイル アッド トゥー テイスト - flour・beaten eggs・bread crumbs, to taste
フラワー・ビートン エッグ・ブレッド クラムズ、トゥー テイスト
How to make
→ 作り方の画像を表示する
1.
Divide cheese into 12 pieces.
ディバイド チーズ イントゥー トゥエルブ ピーシズ。
2.
Divide chicken rice into 12 potions, place in the center of (1),make it round.
ディバイド チキン ライス イントゥー トゥエルブ ポーションズ、 プレイス イン ザ センター オブ (ワン)、 メイク イット ラウンド。
※Make cheese like an onigiri, place it in the center.
メイク チーズ ライク アン オニギリ、プレイス イット イン ザ センター。
3.
First cover (2) with flour, then beaten egg and finally add bread crumbs.
ファースト カバー (トゥー) ウィズ フラワー、 ゼン ビートン エッグ アンド ファイナリー アッド ブレッド クラムス。
4.
Fry (3) at 180 degrees ℃ until color changes to brown, place them on plate.
フライ (スリー) アット ワン ハンドレッド エイティー ディグリーズ セルシウス アンティル カラー チェンジズ トゥー ブラウン、 プレイス ゼム オン プレート。