Cheese risotto
チーズ リゾット
チーズリゾット

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- Time : 40minute
- Calorie : about 401kcal
(per serving)
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Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- rice 3 cups
ライス スリー カップス - onion 1/2
オニオン ワン ハーフ - garlic 1 piece
ガーリック ワン ピース - olive oil 3Tbsps
オリーブ オイル スリー テーブルスプーンズ - bay leaf 1
ベイ リーフ ワン - parmesan cheese 80g
パルメザン チーズ エイティー グラムス - Gorgonzola cheese 40g
ゴルゴンゾーラ チーズ フォーティー グラムス - white wine 50ml
ホワイト ワイン フィフティー ミリリットルズ - minced parsley add to taste
ミンスト パセリ アッド トゥー テイスト - A(900ml water, 1cube soup stock)
エイ (ナイン ハンドレッド ミリリットルズ ウォーター、 ワン キューブ スープ ストック)
How to make
→ 作り方の画像を表示する
Wash rice and strain with a sieve. Mince garlic and onion.
ウォッシュ ライス アンド ストレイン ウィズ ア シーブ。 ミンス ガーリック アンド オニオン。
Grate parmesan cheese and mince Gorgonzola cheese.
グレイト パルメザン チーズ アンド ミンス ゴルゴンゾーラ チーズ。
Heat olive oil in a skillet over low heat, fry (1) until there's an aroma, add onion. Fry onion till clear, add rice. Pour in (A) to the skillet when rice turns white, boil 20min.
ヒート オリーブ オイル イン ア スキレット オーバー ロウ ヒート、 フライ (ワン) アンティル ゼアーズ アン アロマ、 アッド オニオン。 フライ オニオン ティル クリア、 アッド ライス。 ポアー イン (エイ) トゥー ザ スキレット ウェン ライス ターンズ ホワイト、 ボイル トゥエンティー ミニッツ。
When rice is tender but still firm (al dente), add (2) and pour in the white wine. Turn off the heat after several minutes.
ウェン ライス イズ テンダー バット スティル ファーム (アル デンテ)、 アッド (トゥー) アンド ポアー イン ザ ホワイト ワイン。 ターン オフ ザ ヒート アフター セベラル ミニッツ。
Place (4) on a plate , decorate with parsley.
プレイス (フォー) オン ア プレート、 デコレート ウィズ パセリ。