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Cheese risotto
チーズ リゾット
チーズリゾット

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    Time : 40minute
    →
    Calorie : about 401kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

rice   3 cups
ライス   スリー カップス
onion   1/2
オニオン   ワン ハーフ
garlic   1 piece
ガーリック   ワン ピース
olive oil   3Tbsps
オリーブ オイル   スリー テーブルスプーンズ
bay leaf   1
ベイ リーフ   ワン
parmesan cheese   80g
パルメザン チーズ   エイティー グラムス
Gorgonzola cheese   40g
ゴルゴンゾーラ チーズ   フォーティー グラムス
white wine   50ml
ホワイト ワイン   フィフティー ミリリットルズ
minced parsley   add to taste
ミンスト パセリ   アッド トゥー テイスト
A(900ml water, 1cube soup stock)
エイ (ナイン ハンドレッド ミリリットルズ ウォーター、 ワン キューブ スープ ストック)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Wash rice and strain with a sieve. Mince garlic and onion.

ウォッシュ ライス アンド ストレイン ウィズ ア シーブ。 ミンス ガーリック アンド オニオン。

2.

Grate parmesan cheese and mince Gorgonzola cheese.

グレイト パルメザン チーズ アンド ミンス ゴルゴンゾーラ チーズ。

3.

Heat olive oil in a skillet over low heat, fry (1) until there's an aroma, add onion. Fry onion till clear, add rice. Pour in (A) to the skillet when rice turns white, boil 20min.

ヒート オリーブ オイル イン ア スキレット オーバー ロウ ヒート、 フライ (ワン) アンティル ゼアーズ アン アロマ、 アッド オニオン。 フライ オニオン ティル クリア、 アッド ライス。 ポアー イン (エイ) トゥー ザ スキレット ウェン ライス ターンズ ホワイト、 ボイル トゥエンティー ミニッツ。

4.

When rice is tender but still firm (al dente), add (2) and pour in the white wine. Turn off the heat after several minutes.

ウェン ライス イズ テンダー バット スティル ファーム (アル デンテ)、 アッド (トゥー) アンド ポアー イン ザ ホワイト ワイン。 ターン オフ ザ ヒート アフター セベラル ミニッツ。

5.

Place (4) on a plate , decorate with parsley.

プレイス (フォー) オン ア プレート、 デコレート ウィズ パセリ。