Neopolitan
ナポリタン
ナポリタン

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- Time : 35minute
- Calorie : about 625kcal
(per serving)
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Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- spaghetti 320g
スパゲッティ スリー ハンドレッド トゥエンティー グラムス - minced beef 200g
ミンスト ビーフ トゥー ハンドレッド グラムス - onion 1/2
オニオン ワンハーフ - carrot 1/3
キャロット ワン サード - celery 1/4 stalk
セロリ ワン クォーター ストック - olive oil 4Tbsps
オリーブ オイル フォー テーブルスプーンズ - bay leaf 1
ベイ リーフ ワン - whole tomatoes 2 cans(500g)
ホ-ル トマトズ トゥー キャンズ (ファイブ ハンドレッド グラムス) - white wine 1/2 cup
ホワイト ワイン ワン ハーフ カップ - salt & pepper a little
ソルト アンド ペッパー ア リトル - basil 4
バジル フォー - black olives 8
ブラック オリーブス エイト
How to make
→ 作り方の画像を表示する
Mince onion,carrot and celery. Cut olives in round slices. Mince peeled whole tomatoes.
ミンス オニオンズ、 キャロット アンド セロリ。 カット オリーブス イン ラウンド スライシズ。 ミンス ピールド ホール トマトズ。
Boil spaghetti with salt water.
ボイル スパゲッティ ウィズ ソルト ウォーター。
Heat olive oil in a skillet, fry (1) for a minute.
ヒート オリーブ オイル イン ア スキレット、 フライ (ワン) フォー ア ミニット。
Add minced beef in (3), boil with tomato paste and bay leaf.
アッド ミンスド ビーフ イン (スリー)、 ボイル ウィズ トマト ペースト アンド ベイ リーフ。
Pour in white wine when the soup boils down to half. Add salt and pepper, turn off the heat.
ポアー イン ホワイト ワイン ウェン ザ スープ ボイルズ ダウン トゥー ハーフ。 アッド ソルト アンド ペッパー、ターン オフ ザ ヒート。
Heat 2Tbsps of olive oil in another skillet, mix (2) and(5) thoroughly in the skillet. When serving, decorate with black olive and basil.
ヒート トゥー テーブルスプーンズ オブ オリーブ オイル イン アナザー スキレット、 ミックス (トゥー) アンド (ファイブ) ソロウリー イン ザ スキレット。 ウェン サービング、 デコレート ウィズ ブラック オリーブ アンド バジル。