ナスラックKitchen

Handmade tomato pizza
ハンドメイド トマト ピザ
手作りトマトピザ

  • →
    Time : 50minute
    →
    Calorie : about 884kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

olive oil   4Tbsps
オリーブ オイル   フォー テーブルスプーンズ
water   2/3 cup
ウォーター   トゥー サード カップ
A (300g soft flour, 1tsp baking powder, 1tsp salt, 2tsps sugar)
エイ (スリー ハンドレッド グラムス ソフト フラワー、 ワン ティースプーン ベイキング パウダー、 ワン ティースプーン ソルト、 トゥー ティースプーンズ シュガー)
green pepper   1
グリーン ペッパー   ワン
eggplant   1
エッグプラント   ワン
green asparagus   3
グリーン アスパラガス   スリー
sausages   4
ソーセージズ   フォー
grated cheese   50g
グレイテッド チーズ   フィフティー グラムス
tomato sauce   3Tbsps
トマトソース   スリーテーブルスプーンズ

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Mix (A) thoroughly in a big bowl. Make it hollow in the center, add olive oil, mix well.

ミックス (エイ) ソロウリー イン ア ビッグ ボウル。 メイク イト ハロウ イン ザ センター、 アッド オリーブ オイル、 ミックス ウェル。

2.

Pour water little by little in (1), keep kneading dough until there is a gloss.

ポアー ウォーター リトル バイ リトル イン (ワン)、 キープ ニーディング ドウ アンティル ゼア イズ ア グロス。

3.

Wrap dough with plastic wrap ,wait 15min.

ラップ ドウ ウィズ プラスチック ラップ、 ウェイト フィフティーン ミニッツ。

4.

Divide dough into 4 parts, make them into a circle shape 20cm〜25cm in diameter with rolling pin.

ディバイド ドウ イントゥー フォー パーツ、 メイク ゼム イントゥー ア サークル シェイプ トゥエンティー センチメーター トゥー トゥエンティー ファイブ センチメーター イン ダイアミター ウィズ ローリング ピン。

5.

Slice green pepper and eggplant, and cut asparagus into small pieces, divide sausage into 4 pieces.

スライス グリーン ペッパー アンド エッグプラント、 アンド カット アスパラガス イントゥー スモール ピーシズ、 ディバイド ソーセージ イントゥー フォー ビーシズ。

6.

Spread tomato sauce on dough, then sprinkle with grated cheese, add (5), bake for 10〜12min. at 200 degrees ℃.

スプレッド トマト ソース オン ドウ、ゼン スプリンクル ウィズ グレイテッド チーズ、 アッド (ファイブ)、 ベイク フォー テン トゥー トゥエルブ ミニッツ アット トゥー ハンドレッド ディグリーズ セルシウス。