ナスラックKitchen

Homemade Manju with Meat Filling
ホームメイド マンジュウ ウィズ ミート フィリング
手作り肉まん

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    Time : 180minute
    →
    Calorie : about 345kcal
    (per serving)

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→Ingredients(12/トゥエルブ)

lukewarm water   260ml
ルークウォーム ウォーター   トゥー ハンドレッド シックスティー ミリリットルズ
sesame oil   1Tbsp
セサミ オイル   ワン テーブルスプーン
A (300g soft flour, 100g high-gluten flour, 2Tbsps sugar, 1/2tsp salt, 1and1/2tsp dry yeast, 1tsp baking powder)
エイ (スリ- ハンドレッド グラムス ソフト フラワー、ワン ハンドレッドグラムス ハイグルテン フラワー、トゥー テーブルスプーンズ シュガー、ワン ハーフ ティースプーン ソルト、ワン アンド ア ハーフ ティースプーンズ ドライ イースト、ワン ティースプーン ベイキング パウダー)ハーフ スモール スプーン ソルト アンド ペッパー)ガーリック、サム サラダ オイル、ワン テーブルスプーン セサミ オイル、ワンハーフ テー
B (200g minced pork, ginger juice, sugar minced onion 1/2tsp each, 4 pieces minced dried shiitake, 1Tbsp sesame oil, 1Tbsp sake, 2Tbsps soy sauce, salt and pepper)
ビー (トゥー ハンドレッド グラムス ミンスト ポーク、ジンジャー ジュース、シュガー、ミンスト オニオン、ワンハーフ ティースプーン イーチ、フォー ピーシーズ ミンスト ドライド シイタケ、ワン テーブルスプーン セサミ オイル、ワン テーブルスプーン サケ、トゥー テーブルスプーンズ ソイ ソース、ソルト アンド ペッパー)[、ワンハーフ テーブルスプーン グレイテッド ジンジャー)Vズ オブ ロータス ルート サンドウィ

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Add ingredients (A), and sift them.

アッド イングリーディエンツ (エイ)、アンド シフト ゼム。

2.

Put (1) into a bowl, add lukewarm water (about 45℃), and mix them with your hands. When the dough is completely mixed, add the sesame oil, and knead well about 6-7 min.

プット (ワン) イントゥー ア ボウル、アッド ルークウォーム ウォーター (アバウト フォーティーファイブ ディグリーズ セルシウス)、アンド ミックス ゼム ウィズ ユア ハンズ。 ウェン ザ ドウ イズ コンプリートリー ミックスド、アッド ザ セサミ オイル、アンド ニード ウェル アバウト シックス トゥー セブン ミニッツ。

3.

Form (2) into a round shape, put into a bowl. Wrap and place in 50℃ water. Ferment the dough to make it double in size. Add warm water, so that the temperature doesn't go down. (The first fermentation)

フォーム (トゥー) イントゥー ア ラウンド シェイプ、プット イントゥー ア ボウル。 ラップ アンド プレイス イン フィフティー ディグリーズ セルシウス ウォーター。 ファーメント ザ ドウ トゥ メイク イト ダブル イン サイズ。アッド ウォーム ウォーター、ソー ザット ザ テンプラチャー ダズント ゴー ダウン (ザ ファスト ファーメンテーション)。

4.

Knead dough softly, squeeze air out and roll them into stick shapes. Cut into 12 equal portions, and roll into balls. Put a wet towel on them, let stand 10 min.

ニード ドウ ソフトリー、スクイーズ エアー アウト アンド ロール ゼム イントゥー スティック シェイプ。 カット イントゥー トゥエルブ イコール ポーションズ、アンド ロール イントゥー ボールズ。 プット ア ウェット タオル オン ゼム、レット スタンド テン ミニッツ。

5.

Flatten each ball into a circular shape with a rolling pin. Roll the edges thin and make the middle a little thicker.

フラテン イーチ ボール イントゥー ア サーキュラー シェイプ ウィズ ア ローリング ピン。 ロール ジ エッジズ シン アンド メイク ザ ミドル ア リトル ティッカー。

6.

Put 1Tbsp of well mixed (B) on dough, pinch pleats into the edges and fold them up. After folding, twist and close them.

プット ワン テーブルスプーン オブ ウェル ミックスド (ビー) オン ドウ、ピンチ プリーツ イントゥー ジ エッジズ アンド フォールド ゼム アップ。 アフター フォールディング、ツイスト アンド クローズ ゼム。

7.

Cut cooking paper into 7cm squares, place (6) on cooking paper. Ferment until they become 15 times bigger. (The second fermentation)

カット クッキング ペーパー イントゥー セブン センチメーター スクエアーズ、プレイス (シックス) オン クッキング ペーパー。 ファーメント アンティル ゼイ ビカム フィフティーン タイムズ ビガー。 (ザ セカンド ファーメンテーション)

8.

Transfer them to preheated steamer, steam over high heat for 12-15 min.

トランスファー ゼム トゥー プリヒーテッド スチーマー、スチーム オーバー ハイ ヒート フォー トゥエルブ トゥー フィフティーン ミニッツ。