ナスラックKitchen

Chinese Style Chicken Teriyaki
チャイニーズ スタイル チキン テリヤキ
中国風鶏の照り焼き

  • →
    Time : 90minute
    →
    Calorie : about 455kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

chicken thighs   2
チキン サイズ   トゥー
ginger   1 piece
ジンジャー   ワン ピース
leek( the top)   add to taste
リーク (ザ トップ)   アッド トゥー テイスト
sliced leek・cucumber   1/2 each
スライスド リーク・キューカンバー   ワンハーフ イーチ
oil・gyoza pastry・sweet miso   as appropriate
オイル・ギョーザ ペイストリー・スイート ミソ   アズ アプロプリエイト
A (3Tbsps honey, soy sauce・sake 1/2cup for each)
エイ (スリー テーブルスプーンズ ハニー、ソイ ソース・サケ ワンハーフ カップ フォー イーチ)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Poke the remaining skin of chicken with a fork to make several holes. Add (A) into pot, boil and let stand until cool. Soak chicken, sliced ginger and leeks for about an hour.

ポーク ザ リメイニング スキン オブ チキン ウィズ ア フォーク トゥー メイク セブラル ホールズ。 アッド (エイ) イントゥー ポット、ボイル アンド レット スタンド アンティル クール。 ソーク チキン、スライスド ジンジャー アンド リークス フォー アバウト アン アワー。

2.

Heat plenty of oil in a frying pan. Put in dried off (1). Fry over medium heat until skin is crispy.

ヒート プレンティ オブ オイル イン ア フライング パン。 プット イン ドライド オフ (ワン)。 フライ オーバー ミディアム ヒート アンティル スキン イズ クリスピー。

3.

Heat another frying pan without oil, put in gyoza pastry. Cut the chicken (2), and the cucumber into julienne strips. wrap chicken, leek, cucumber and sweet miso with 2 pieces of pastry.

ヒート アナザー フライング パン ウィズアウト オイル、プット イン ギョウザ ペイストリー。 カット ザ チキン (トゥー)、アンド ザ キューカンバー イントゥー ジューリエン ストリップス。 ラップ チキン、リーク、キューカンバー アンド スイート ミソ ウィズ トゥー ピーシズ オブ ペイストリー。


※If you want to store after frying, let them stand untiy cool, and place them in an air tight pack, and put into refrigerator. When you want them frozen, put them in a plastic bag with a zipper, and put them in the freezer. They can be stored for 2weeks in the freezer.

 イフ ユー ウォント トゥー ストア アフター フライング、 レット ゼム スタンド アンティル クール、アンド プレイス ゼム イン アン エアータイト パック、アンド プット イントゥー リフリッジレイター。 ウェン ユー ウォント ゼム フローズン、プット ゼム イン ア プラスッチック バッグ ウィズ ア ジッパー、アンド プット ゼム イン ザ フリーザー。 ゼイ キャンビー ストアード フォー トゥー ウィークス イン ザ フリーザー。