ナスラックKitchen

Beijing-duck style Chicken
ベイジン ダック スタイル チキン
鶏肉の北京ダック風

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    Time : 60minute
    →
    Calorie : about 401kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

chicken thigh   1
チキン サイ   ワン
salt   a little
ソルト   ア リトル
salad oil   1Tbsp
サラダ オイル   ワン テーブルスプーン
leek・cucumber   1/2 each
リーク・キューカンバー   ワン ハーフ イーチ
A (100g hacho miso, 50ml water, 50ml sake, 7Tbsps sugar, 1/2Tbsp soy sauce, 1/2tsp toban paste)
エイ (ワンハンドレッド グラムス ハッチョウ ミソ、フィフティー ミリリットルズ ウォーター、フィフティー ミリリットルズ サケ、セブン テーブルスプーンズ シュガー、ワンハーフ テーブルスプーン ソイ ソース、ワンハーフ ティースプーン トーバン ペイスト)
B (150g soft flour, 250g water, sugar and salt)
ビー (ワンハンドレッド フィフティー グラムス ソフト フラワー、トゥーハンドレッド フィフティー グラムス ウォーター、シュガー アンド ソルト)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Pierce the remaining skin of chicken with a fork to make several holes. Cut leek and cucumber thinly.

ピアース ザ リメイニング スキン オブ チキン ウィズ ア フォーク トゥー メイク セブラル ホールズ。 カット リーク アンド キューカンバー ティンリー。

2.

Heat oil in a frying pan, fry the chicken through until both sides are browned. Cut chicken into pieces.

ヒート オイル イン ア フライング パン、フライ ザ チキン スルー アンティル ボス サイズ アー ブラウンド。 カット チキン イントゥー ピーシズ。

3.

Add (A) into a pot, mix over medium heat. Reduce heat to low when the liquid begins to boil, stir often for about 30 min, and make sauce.

アッド (エイ) イントゥー ア ポット、ミックス オーバー ミディアム ヒート。 リデュース ヒート トゥー ロウ ウェン ザ リキッド ビギンズ トゥー ボイル、ステア オフン フォー アバウト サーティー ミニッツ、アンド メイク ソ-ス。

4.

Put (B) into bowl, and mix well. Add salad oil and mix. Let stand with cover on for about 30 min.

プット (ビー) イントゥー ボウル、アンド ミックス ウェル。 アッド サラダ オイル アンド ミックス。 レット スタンド ウィズ カバー オン フォー アバウト サーティー ミ ニッツ。

5.

Heat salad oil in a frying pan, pour (4) and spread thinly. When surfaces are brown, turn over. Repeat and make some thin rice cakes.

ヒート サラダ オイル イン ア フライング パン、ポアー (フォー) アンド スプレッド ティンリー。 ウェン サーフィシズ アー ブラウン、ターン オーバー。 リピート アンド メイク サム ティン ライス ケイクス。

6.

Arrange ingredients into separate bowls. Put sauce on rice cake, wrap ingredients as you like.

アレンジ イングリーディエンツ イントゥー セパレイト ボウルズ。 プット ソース オン ライス ケイク、ラップ イングリーディエンツ アズ ユー ライク。