Bain-Beo (Vietnam Style Steamed Cake)
ベインベオ (ベトナム スタイル スチームド ケイク)
バイン・ベオ(ベトナム風蒸しもち)

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- Time : 20minute
- Calorie : about 36kcal(1枚)
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Ingredients(servungs for 12 - 8cm small plates/サービングス フォー トゥエルブ - エイト センチメーターズ スモール プレイツ)
- peeled shrimp 100g
ピールド シュリンプ ワン ハンドレッド グラムス - shallots 4
シャロッツ フォー - red peppers 2
レッド ペッパーズ トゥー - water 75ml
ウォーター セブンティー ファイブ ミリリットルズ - hot water 150ml
ホット ウォーター ワンハンドレッド フィフティ- ミリリットルズ - A (65g rice flour, 20g cornstarch)
エイ (シックスティファイブ グラムス ライス フラワー、トゥエンティー グラムス コーンスターチ) - B (2Tbsps namplaa, 1/2Tbsp water, 2tsps vinegar)
ビー (トゥー テーブルスプーンズ ナンプラー、ワンハーフ テーブルスプーン ウォーター、トゥー ティースプーンズ ビネガー)
How to make
→ 作り方の画像を表示する
Put (A) in a bowl, add water and mix well. After their surfaces absorb the water, add hot water.
プット (エイ) イン ア ボウル、アッド ウォーター アンド ミックス ウェル。アフター ゼアー サーフィシズ アブソーブ ザ ウォーター アッド ホット ウォーター。
Pour (1) into small plates, and steam about 10 min.
ポアー (ワン) イントゥー スモール プレイツ、アンド スチーム アバウト テン ミニッツ。
Put peeled shrimp in a pot with boiling water. After draining in a sieve, mince them.
プット ピールド シュリンプ イン ア ポット ウィズ ボイリング ウォーター。アフター ドレイニング イン ア シーブ、ミンス ゼム。
Remove red pepper seeds and slice into circles. Add (B) and mix.
リムーブ レッド ペッパー シーズ アンド スライス イントゥー サークルズ。アッド (ビー) アンド ミックス。
Put shrimp on steamed rice cake (2), pour on (4) sauce.
プット シュリンプ オン スチームド ライス ケイク (トゥー)、ポアー オン (フォー) ソース。
※Put ingredients into rice paper and fold it up.
プット イングリーディエンツ イントゥー ライス ペイパー アンド フォールド イト アップ。