ナスラックKitchen

Szechwan Style Bean Curd
セーチュワン スタイル ビーン カード
麻婆豆腐ご飯

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    Time : 20minute
    →
    Calorie : about 565kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

kinugoshi tofu (soft bean curd)   1.5 blocks
キヌゴシ トーフ (ソフト ビーン カード)   ワン ポイント ファイブ ブロックス
green onion   1/2
グリーン オニオン   ワンハーフ
garlic・ginger   1/2 piece each
ガーリック・ジンジャー   ア ハーフ ピース イーチ
toban miso   2tsps
トウバン ミソ   トゥー ティー スプーンズ
minced meat   200g
ミンスト ミート   トゥー ハンドレッド グラムス
sesame oil   a little
セサミ オイル   ア リトル
salad oil   1Tbsp
サラダ オイル   ワン テーブル スプーン
dissolved starch   as appropriate
ディゾルブド スターチ   アズ アプロプリエイト
rice   4 servings
ライス   フォー サービングス
powder pepper   a little
パウダー ペッパー   ア リトル
A (2and1/2Tbsps soy sauce, 1/2Tbsp sugar,1Tbsp sweet miso)
エイ (トゥー アンド ア ハーフ テーブル スプーンズ ソイ ソース、ワンハーフ テーブルスプーン シュガー、ワンテーブルスプーン スイート ミソ)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Dry kinugoshi tofu, cut into 1.5cm slices. Mince green onion, ginger and garlic.

ドライ キヌコシ トーフ、カット イントゥー ワンポイントファイブ センチメーター スライシズ。ミンス グリーン オニオン、ジンジャー アンド ガ-リック。


※Kinugoshi tofu is very crumbly, it's better to cut it little by little.

 キヌコシ トーフ イズ ベリー クランブリー、イッツ ベター トゥー カット イット リトル バイ リトル。

2.

Heat salad oil in a frying pan, add green onion, garlic, ginger, and cook until tender over low heat. Add toban paste, stir fry until there's a pleasant aroma.

ヒート サラダ オイル イン ア フライング パン、アッド グリーン オニオン、ガーリック、ジンジャー、アンド クック アンティル テンダー オーバー ロウ ヒート。アッド ト-バン ペイスト、ステア フライ アンティル ゼァーズ ア プリーザント アロマ。

3.

Add minced pork to (2), fry until browned, season with (A).

アッド ミンスト ポーク トゥー (トゥー)、フライ アンティル ブラウンド、シーズン ウィズ (エイ)。

4.

Put tofu of (1) in (3) , add dissolved starch, drop sesami oil on top.

プット トーフ オブ (ワン) イン (スリー)、アッド ディゾルブド スターチ、ドロップ セサミ オイル オン トップ。

5.

Put rice in a plate, serve with (4).

プット ライス イン ア プレイト、サーブ ウィズ (フォー)。