ナスラックKitchen

Hearty seafood soup
ハーティー シーフード スープ
海鮮のとろみスープ

  • →
    Time : 20minute
    →
    Calorie : about 141kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

tomato   1
トマト   ワン
peeled shrimp   12
ピールド シュリンプ   トゥエルブ
squid   1/2
スクイッド   ワンハーフ
scallops   2
スキャロップス   トゥー
lettuce   3 leaves
レタス   スリー リーブズ
dissolved starch   2Tbsps
ディソルブド スターチ   トゥー テーブルスプーンズ
eggs   2
エッグス   トゥー
salt   1.5tsps
ソルト   ワン ポイント ファイブ ティースプーンズ
pepper   a little
ペッパー   ア リトル
A (1/2tsp salt, a little pepper and starch)
エイ (ワンハーフ ティースプーン ソルト、ア リトル ペッパー アンド スターチ)
B (2Tbsps sake, 4 cups chicken soup)
ビー (トゥー テーブルスプーンズ サケ、フォー カップス チキン スープ)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Put tomato in hot water. Then cut off stem, cut a cross in the tip, put it in cold water to make it easy to peel. Dice the tomato.

プット トマト イン ホット ウォーター。ゼン カット オフ ステム、カット ア クロス イン ザ チップ、プット イット イン コールド ウォーター トゥ メイク イット イージー トゥー ピール。ダイス ザ トマト。

2.

Season peeled shrimp, squid, scallops, and tomato with (A). Boil for a little bit, drain contents with a sieve.

シーズン ピールド シュリンプ、スクイッド、スカラップス、アンド トマト ウィズ (エイ)。ボイル フォー ア リトル ビット、ドレイン コンテンツ ウィズ ア シーブ。

3.

Put (B) in a pot. First boil, then season with salt, and finally add (1) fish and tomato.

プット (ビー) イン ア ポット。ファースト ボイル。ゼン シーズン ウィズ ソルト、アンド ファイナリー アッド (ワン) フィッシュ アンド トマト。

4.

When it's boiled , thicken with starch.

ウェン イッツ ボイルド、ティックン ウィズ スターチ。

5.

Pour in beaten eggs when its ready. tear lettuce, mix it in the pot.

ポアー イン ビートン エッグス ウェン イッツ レディ、ティアー レタス、ミックス イット イン ザ ポット。