ナスラックKitchen

Spring roll
スプリング ロール
春巻き

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    Time : 30minute
    →
    Calorie : about 402kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

dried shiitake mushrooms   3
ドライド シイタケ マッシュルームズ   スリー
green onion   1/3
グリーン オニオン   ワン サード
sliced pork   150g
スライスド ポーク   ワンハンドレッド フィフティ グラムス
ginger   1 piece
ジンジャー   ワン ピース
boiled bamboo shoot   60g
ボイルド バンブー シュート   シックスティ グラムス
salad oil   1Tbsp
サラダ オイル   ワン テーブルスプーン
dissolved starch   as appropriate
ディソルブド スターチ   アズ アプロプリエイト
oil, red pepper   add to taste
オイル、レッド ペッパー   アッド トゥー テイスト
spring roll sheets   12
スプリング ロール シーツ   トゥエルブ
A(1tsp salt, 1tsp chicken soup powder, 1Tbsp soy sauce, 1/2cup dried shiitake soaked in water)
エイ (ワン ティースプーン ソルト、ワン ティースプーン チキン スープ パウダー、ワン テーブルスプーン ソイ ソース、ワンハーフ カップ ドライド シイタケ ソークド イン ウォーター)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Cat stems of soaded shiitake mushrooms and slice. Shred green onion.

カット ステムズ オブ ソークト シイタケ マッシュルームズ アンド スライス。シュエッド グリーン オニオン。

2.

Slice pork, ginger and bamboo shoot.

スライス ポーク、ジンジャー アンド バンブー シュート。

3.

Heat oil in a skillet, First stir-fry green onion, then add shiitake, and finally add (2) in that order.

ヒート オイル イン ア スキレット、ファースト ステア フライ グリーン オニオン、ゼン アッド シイタケ、アンド ファイナリー アッド (トゥー) イン ザット オーダー。

4.

Season (3) with (A). Boil until soup goes down to half. Add 1Tbsp of dissolved starch to thicken the soup.

シーズン (スリー) ウィズ (エイ)。ボイル アンティル スープ ゴウズ ダウン トゥー ハーフ。アッド ワン テーブルスプーン オブ ディソルブド スターチ トゥー ティッキン ザ スープ。

5.

Place (4) on spring roll sheets.

プレイス (フォー) オン スプリングロール シーツ。

6.

Roll forward and then roll sides, finish rolling. Add starch and water to the end tip, so the roll holds together.

ロール フォーワード アンド ゼン ロール サイズ、フィニッシュ ローリング。 アッド スターチ アンド ウォータ トゥー ジ エンド チップ ソー ザ ロール ホールズ トゥギャザー。

7.

Fry rolls in oil until browned at 180 degrees ℃.

フライ ロールズ イン オイル アンティル ブラウンド アット ワン ハンドレッド エイティー ディグリーズ セルシウス。