Cold jellyfish, cucumber and shrimp
コールド ジェリーフィッシュ、キューカンバー アンド シュリンプ
クラゲとキュウリと干しエビの冷菜

-
- Time : 20minute
- Calorie : about 108kcal
(per serving)
携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)
Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- salted jellyfish 200g
ソルテッド ジェリーフィッシュ トゥー ハンドレッド グラムス - cucumbers 2
キューカンバーズ トゥー - dried shrimp 30g
ドライド シュリンプ サーティ グラムス - sesame oil 2Tbsps
セサミ オイル トゥー テーブルスプーンズ - A (1Tbsp soy sauce, 1Tbsp vinegar, 1Tbsp sugar)
エイ (ワン テーブルスプーン ソイ ソース、ワン テーブルスプーン ビネガー、ワン テーブルスプーン シュガー)
How to make
→ 作り方の画像を表示する
Remove salt from jellyfish in water, cut them into good serving sizes. (follow the explanation on the package.)
リムーブ ソルト フロム ジェリーフィッシュ イン ウォーター、カット ゼム イントゥー グッド サービング サイジズ (フォロウ ジ エクプラネーション オン ザ パッケージ。)
Peel cucumbers, beat them with pestle to make them soft, them slice.
ピール キューカンバーズ、ビート ゼム ウィズ ペストー トゥー メイク ゼム ソフト、ゼン スライス。
soften dry shrimp with warm water and mince.
ソフン ドライ シュリンプ ウィズ ウォーム ウォーター アンド ミンス。
Heat sesame oil in a skillet, stir in shrimp of (3) until fragrant, season with (A).
ヒート セサミ オイル イン ア スキレット。ステア イン シュリンプ オブ (スリー) アンティル フレグラント、シーズン ウィズ (エイ)。
Add jellyfish and cucumbers in a bowl, mix well with (4) , chill in refrigerator.
アッド ジェリーフィッシュ アンド キューカンバーズ イン ア ボウル、ミックス ウェル ウィズ (フォー)、チル イン リフリジェレイター。