ナスラックKitchen

Tan Tan noodles (Szechwan style noodle)
タンタン ヌードルズ (セーチュワン スタイル ヌードル)
干しエビ入り坦々麺(タンタンメン)

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    Time : 25minute
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    Calorie : about 636kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

Chinese noodles   4 packs
チャイニーズ ヌードルズ   フォー パックス
minced pork   200g
ミンスト ポーク   トゥー ハンドレッド グラムス
dried shrimp   3Tbsps
ドライド シュリンプ   スリー テーブルスプーンズ
leeks   4
リークス   フォー
minced green onion   1Tbsp
ミンスト グリーン オニオン   ワン テーブルスプーン
sake   1/4 cup
サケ   ワン クォーター カップ
chicken soup   1 cup
チキン スープ   ワン カップ
salad oil   as appropriate
サラダ オイル   アズ アプロプリエイト
A (3Tbsps sweet or regular miso, 1Tbsp of soy sauce)
エイ (スリー テーブルスプーンズ スイート オア レギュラー ミソ、ワン テーブルスプーン オブ ソイ ソース)
B (4Tbsps of soy sauce, 2tsps of red pepper oil, 2tsps of sesame oil, 2tsps toban miso, 3Tbsps sesame)
ビー (フォー テーブルスプーンズ オブ ソイ ソース、トゥー ティースプーンズ オブ レッド ペッパー オイル、トゥー ティースプーンズ オブ セサミ オイル、トゥー ティースプーンズ トーバン ミソ、スリー テーブルスプーンズ セサミ)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Soften dried shrimp with warm water and mince. Cut leeks.

ソフン ドライド シュリンプ ウィズ ウォーム ウォーター アンド ミンス。カット リークス。

2.

Heat oil in a frying pan, Stir-fry minced pork then add shrimp. Season with sake, soup, and (A), put leeks and green onions in a skillet, make meat miso.

ヒート オイル イン ア フライング パン。ステア フライ ミンスト ポーク ゼン アッド シュリンプ。シーズン ウィズ サケ、スープ、アンド (エイ)、プット リークス アンド グリーン オニオンズ イン ア スキレット、メイク ミート ミソ。

3.

Combine (B), put 1/4 in a bowl.

コンバイン (ビー)、プット ワン クォーター イン ア ボウル。

4.

Boil water, put noodles in. Stir occasionally while boiling, pour a little sesame oil in the pot.

ボイル ウォーター、プット ヌードルズ イン。ステア オケージョナリー ワイル ボイリング、ポアー ア リトル セサミ オイル イン ザ ポット。

5.

Place noodles of (3) in a bowl, cover with (2) . Mix well before eating.

プレイス ヌードルズ オブ (スリー) イン ア ボウル、カバー ウィズ (トゥー)。ミックス ウェル ビフォー イーティング。