ナスラックKitchen

Shrimp with chili sauce
シュリンプ ウィズ チリ ソース
エビのチリソース

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    Time : 20minute
    →
    Calorie : about 192kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

peeled shrimp   300g
ピールド シュリンプ   スリー ハンドレッド グラムス
minced green onion   1/2
ミンスト グリーン オニオン   ワンハーフ
tomato ketchup   2Tbsps
トマト ケチャップ   トゥー テーブルスプーンズ
tomato puree   2Tbsps
トマト ピューレイ   トゥー テーブルスプーンズ
chicken soup   3Tbsps
チキン スープ   スリー テーブルスプーンズ
dissolved starch   1Tbsp
ディソルブド スターチ   ワン テーブルスプーン
sesame oil   1tsp
セサミ オイル   ワン ティースプーン
salad oil   as appropriate
サラダ オイル   アズ アプロプリエイト
A (1/3tsp salt, 1/3tsp starch)
エイ (ワンサード ティースプーン ソルト、ワンサード ティースプーン スターチ)
B (1tsp minced garlic, 1tsp ginger,1tsp toban paste)
ビー (ワン ティースプーン ミンスト ガーリック、ワン ティースプーン ジンジャー、ワン ティースプーン トーバン ペイスト)
C (1tsp of sugar, 1tsp sake, 1/5tsp salt)
シー (ワン ティースプーン オブ シュガー、ワン ティースプーン サケ、ワンフィフス ティースプーン ソルト)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Devein shrimp and wash ,then dry with paper towel, salt with (A).

ディベイン シュリンプ アンド ウォッシュ、ゼン ドライ ウィズ ペイパー タオル、ソルト ウィズ (エイ)。

2.

Heat 3Tbsps of oil in a frying pan, stir in shrimp of (1), clean off the oil in the frying pan with a paper towel when shrimp is cooked.

ヒート スリー テーブルスプーンズ オブ オイル イン ア フライング パン、ステア イン シュリンプ オブ (ワン)、クリーン オフ ジ オイル イン ザ フライング パン ウィズ ア ペーパー タオル ウェン シュリンプ イズ クックド。

3.

Heat 2Tbsps of salad oil in a frying pan, fry garlic until brown, add toban miso, ginger, and green onions

ヒート トゥー テーブルスプーンズ オブ サラダ オイル イン ア フライング パン、フライ ガーリック アンティル ブラウン、アッド トーバン ミソ、ジンジャー、アンド グリーン オニオンズ。

4.

Add tomato ketchup and tomato puree in (3), boil with (C) and soup.

アッド トマト ケチャップ アンド トマト ピューレイ イン (スリー)、ボイル ウィズ (シー) アンド スープ。

5.

Put shrimp back into (4) , thicken with dissolved starch.

プット シュリンプ バック イントゥー (フォー)、シックン ウィズ ディスソルブド スターチ。