Bang Bang chicken
バン バン チキン
棒々鶏(バンバンジー)

-
- Time : 30minute
- Calorie : about 182kcal
(per serving)
携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)
Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- chicken thigh 1
チキン サイ ワン - cucumber 1
キューカンバー ワン - sliced white long onion, sliced red pepper add to taste
スライスド ホワイト ロング オニオン、スライスド レッド ペッパー アッド トゥー テイスト - A (2Tbsps sesame, 1Tbsp soy sauce, 1Tbsp vinegar, and 1Tbsp sugar, 1/3 green onion (minced), 2tsps minced ginger)
エイ (トゥー テーブルスプーンズ セサミ、ワン テーブルスプーン ソイ ソース、ワン テーブルスプーン ビネガー、アンド ワン テーブルスプーン シュガー、ワンサード グリーン オニオン (ミンスト)、トゥー ティースプーンズ ミンスト ジンジャー)
How to make
→ 作り方の画像を表示する
Mix (A) well, season to taste. Slice cucumber.
ミックス (エイ) ウェル、シーズン トゥー テイスト。スライス キューカンバー。
Boil water in a pot and put in chicken. When water comes to a boil again turn off heat and set aside for 20 minutes.
ボイル ウォーター イン ア ポットアンド プット イン チキン。ウェン ウォーター カムズ トゥー ア ボイル アゲイン ターン オフ ヒート アンド セット アサイド フォー トゥエンティ ミニッツ。
※After water comes to a boil, heat with retained heat until meat gets tender enough.
アフター ウォーター カムズ トゥー ア ボイル、ヒート ウィズ リテインド ヒート アンティル ミート ゲッツ テンダー イナフ。
Put (2) chicken in cold water, slice into pieces along sinew.
プット (トゥー) チキン イン コールド ウォーター、スライス イントゥー ピーシーズ アロング シニュー。
Place (3) chicken on cucumber, then sliced onion, and sliced red pepper in that order.
プレイス (スリー) チキン オン キューカンバー、ゼン スライスド オニオン、アンド スライスド レッド ペッパー イン ザット オーダー。
Pour (1) sauce on (5).
ポアー (ワン) ソース オン (ファイブ)。