ナスラックKitchen

Banana and walnut pound cake
バナナ アンド ウオールナット パウンド ケイク
バナナとクルミのパウンドケーキ

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    Time : 75minute
    →
    Calorie : about 254kcal
    (per serving)

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→Ingredients(1 loaf(20×8×6cm)/ワン ローフ(トゥエンティー バイ エイト バイ シックス センチメーターズ))

bananas   2
バナナズ   トゥー
walnuts   40g
ウォールナッツ   フォーティ グラムス
salt-free butter   100g
ソルト フリー バター   ワン ハンドレッド グラムス
sugar   80g
シュガー   エイティ グラムス
eggs   2
エッグス   ツー
A(100g soft flour, 1 teaspoon baking powder)   
エイ (ワン ハンドレッド グラムス ソフト フラワー、ワン ティースプーン ベイキング パウダー)   

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Peel bananas and mash with fork. Mix butter warmed to room temperature with (A).

ピール バナナズ アンド マッシュ ウィズ フォーク。ミックス バター ウォームド トゥー ルーム テンパーチャー ウィズ (エイ)。

2.

Mix beaten eggs and milk. Preheat oven to 170 degrees ℃.

ミックス ビートン エッグス アンド ミルク。プリヒート オーブン トゥー ワン ハンドレッド セブンティ デグリーズ セルシウス。

3.

Roast walnuts in a frying pan, put them in a plastic bag and crush with a rolling pin.

ロースト ウォールナット イン ア フライング パン、プット ゼム イン ア プラスチック バッグ アンド クラッシュ ウイズ ア ローリング ピン。

4.

Put butter and sugar in a bowl, mix with blender until there are smooth white bubbles. Add eggs little by little and mix well.

プット バター アンド シュガー イン ア ボウル、ミックス ウィズ ブレンダー アンティル ゼアー アー スムース ホワイト バブルズ。アッド エッグス リトル バイ リトル アンド ミックス ウェル。

5.

Put (A) in (4), 2〜3 times, mix well with a plastic spoon.

プット (エイ) イン (フォー) 、トゥー トゥー スリー タイムズ、ミックス ウェル ウィズ ア プラスチック スプーン。

6.

Mix in bananas and walnuts.

ミックス イン バナナズ アンド ウォールナッツ。

7.

Place baking sheet into mold, pour (6) in.

プレイス ベイキング シート イントゥー モウルド、ポアー (シックス) イン。

8.

Drop the mold from 10cm high bto remove any air, then poke a small hole in the middle. Place on a baking plate, bake for 50〜60 min. at 160 degrees ℃.

ドロップ ザ モウルド フロム テン センティメーターズ ハイ トゥー リムーブ エニー エアー、ゼン ポーク ア スモール ホール イン ザ ミドル。プレイス オン ア ベイキング プレイト、ベイク フォー フィフティ トゥー シックスティ ミニッツ アット ワン ハンドレッド シックスティ ディグリーズ セルシウス。