ナスラックKitchen

Berry berry tart
ベリー ベリー タルト
ベリーベリータルト

  • →
    Time : 90minute
    →
    Calorie : about 401kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(18 cm in diameter/エイティーン センチメーターズ イン ダイアメーター)

salt-free butter   130g
ソル トフリー バター   ワン ハンドレッド サーティ グラムス
Sugar   40g
シュガー   フォーティ グラムス
yolk   1
ヨーク   ワン
soft flour   200g
ソフト フラワー   トゥー ハンドレッド グラムス
gelatin powder   2tsps
ジラティン パウダー   トゥー ティースプーンズ
Cream cheese   200g
クリーム チーズ   トゥー ハンドレッド グラムス
strawberries   10
ストロベリーズ   テン
blueberries   1/2cups
ブルーベリーズ   ワンハーフ カップ
Sugar   as appropriate
シュガー   アズ アプロプリエイト
A(60g granulated sugar , 50g sour cream, 1Tbsp lemon juice , 2tsps kirsch (cherry brandy))
エイ (シックスティ グラムス グラニュレイティッド シュガー、フィフティー グラムス サワー クリーム、ワン テーブルスプーン レモン ジュース、トゥー ティースプーンズ カーシュ [チェリー ブランディ])

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Leave butter and cream cheese out until they are at room temperature to make them soft.

リーブ バター アンド クリーム チーズ アウト アンティル ゼイ アー アット ルーム テンパーチャー トゥー メイク ゼム ソフト。

2.

Sprinkle with soft flour. Beat eggs. Remove strawberries stems and cut in half.

スプリンクル ウィズ ソフト フラワー。 ビート エッグス。 リムーブ ストロベリーズ ステムズ アンド カット イン ハーフ。

3.

Pour about 1 tablespoon of water into gelatin, make gelatin moist.

ポー アバウト ワン テーブルスプーン オブ ウォーター イントゥー ゼラチン、メイク ゼラチン モイスト。

4.

Mix (A) well. Preheat oven to 180 degrees ℃.

ミックス (エイ) ウェル。 プリヒート オーブン トゥー ワン ハンドレッド エイティ ディグリーズ セルシウス。

5.

Put butter and sugar in a bowl, mix with whisk until creamy to make tart crust.

プット バター アンド シュガー イン ア ボウル、ミックス ウィズ ウィスク アンテイル クリーミー トゥー メイク タート クラスト。

6.

Mix (5) with yolk, add soft flour and mix lightly with a rubber spoon.

ミックス (ファイブ) ウィズ ヨーク、アッド ソフト フラワー アンド ミックス ライトリー ウィズ ア ラバー スプーン。

7.

When dough becomes crumbly, wrap with plastic wrap, and put in fridge for 1 hour.

ウエン ドウ ビカムズ クランブリー、ラップ ウィズ プラスチック ラップ、アンド プット イン フリッジ フォー ワン アワー。

8.

Flatten to 2〜3mm thickness larger than mold with a rolling pin. Hold mold tightly and put in dough.

フラテン トゥー トゥー トゥー スリー ミリメーターズ ティックネス ラージャー ザン モウルド ウィズ ア ローリング ピン。 ホールド モウルド タイトリー アンド プット イン ドウ。

9.

Spread the baking seat, poke holes all over dough with a fork, put a heavy weight on top and cook in oven at 180℃ for 20 minutes.

スプレッド ザ ベイキング シート、ポーク ホールズ オール オーバー ドウ ウィズ ア フォーク、プット ア ヘビー ウエイト オン トップ アンド クック イン オーブン アット ワン ハンドレッド エイティ ディグリーズ セルシウス フォー トゥエンティ ミニッツ。

10.

Add cream cheese, mix it with (A) to make cream.

アッド クリーム チーズ、ミックス イット ウィズ (エイ) トゥー メイク クリーム。

11.

Put the wet gelatin in a bowl, put the bowl into a larger bowl with hot water when it melts, mix in (10)

プット ザ ウエット ゼラチン イン ア ボウル、 プット ザ ボウル イントゥー ア ラージャー ボウル ウィズ ホット ウォーター ウエン イット メルツ、ミックス イン (テン)。

12.

Add (11) cream to icing bag with a round 1cm nozzle, remove baked (9) tart.

アッド (イレブン) クリーム トゥー アイシング バッグ ウィズ ア ラウンド ワン センチミータ ノズル、リムーブ ベイクド (ナイン) タート。

13.

Arrange strawberries and blueberries then sprinkle with powdered sugar.

アレンジ ストロベリーズ アンド ブルーベリーズ ゼン スプリンクル ウィズ パウダード シュガー。