Cinnamon sugar Churros
シナモン シュガー チュロス
シナモンシュガーのチュロス

-
- Time : 30minute
- Calorie : about 114kcal
(per serving)
携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)
Ingredients(For 12/フォー トゥエルブ)
- water 200ml
ウォーター トゥー ハンドレッド ミリリットルズ - pancake mix 120g
パンケーキ ミックス ワン ハンドレッド トゥエンティ グラムス - egg 1
エッグ ワン - frying oil as appropriate
フライイング オイル アズ アプロプリエイト - A (cinnamon powder, sugar)
エイ (シナモン パウダー、シュガー)
How to make
→ 作り方の画像を表示する
Beat the egg, mix it with (A).
ビート ジ エッグ、ミックス イット ウィズ (エイ)。
Cut baking sheet into four pieces about as big as the frying pot, and arrange them on trays.
カット ベイキング シーツ イントゥー フォー ピーシーズ アバウト アズ ビッグ アズ ザ フライング ポット、アンド アレンジ ゼム オン トレイズ。
Pour water in a pan and when water has boiled turn off heat. Add package mix and mix quickly.
ポアー ウォーター イン ア パン アンド ウエン ウォーター ハズ ボイルド ターン オフ ヒート。 アッド パンケーキ ミックス アンド ミックス クイクリー。
When (3)'s powder is gone and dough has settled, add egg little by little, mix well to make it smooth.
ウエン (スリー)ズ パウダー イズ ゴーン アンド ドウ ハズ セトルド、アッド エッグ リトル バイ リトル、ミックス ウエル トゥー メイク イット スムース。
While (4)is hot, pour into icing bag (with star type nozzle), lay out the cooking sheet on the drying tray, make 2〜3 13cm. in length.
ホワイル (フォー) イズ ホット、ポアー イット イントゥー アイシング バッグ (ウィズ スター タイプ ノズル)、レイ アウト ザ クッキング シート オン ザ ドラィング トレイ、メイク トゥー トゥー スリー サーティーン センチミーターズ イン レングス。
Heat frying oil to 170℃, gently put in baking sheet.
ヒート フライング オイル トゥー ワン ハンドレッド セブンティー ディグリーズ セルシウス、ジェントリー プット イン ベイキング シート。