Strawberry Shortcake
ストロベリー ショートケイク
イチゴのショートケーキ

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- Time : 50minute
- Calorie : about 274kcal
(per serving)
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Ingredients(18 cm in diameter/エイティーン センチメーター イン ダイアメーター)
- eggs 3
エッグス スリー - sugar 80g
シュガー エイティ グラムス - soft flour 90g
ソフト フラワー ナインティ グラムス - melted butter (salt-free) 25g
メルティッド バター (ソルトフリー) トゥエンティファイブ グラムス - strawberries 1 pack
ストロベリーズ ワン パック - A(30g sugar, 60ml water)
エイ (サーティ グラムス シュガー、シックスティ ミリリトルズ ウォーター) - B(200ml fresh cream, 1Tbsp sugar)
ビー (トゥー ハンドレッドミリリトルズ フレッシュ クリーム、ワン テーブルスプーン シュガー)
How to make
→ 作り方の画像を表示する
Spread butter on the inside of the mold, sprinkle with wheat flour.
スプレッド バター オン ジ インサイド オブ ザ モウルド、スプリンクル ウイズ ウイート フラワー。
Sprinkle with soft flour. Use 1/3 pack of strawberries, remove strawberry stems and cut in half. Preheat oven to 170 degrees ℃.
スプリンクル ウイズ ソフト フラワー。 ユーズ ワンサード パック オブ ストロベリーズ、リムーブ ストロベリー ステムズ アンド カット イン ハーフ。 プリヒート オーブン トゥー ワン ハンドレッド セブンティ ディグリーズ セルシウス。
Add eggs and sugar in a bowl, put in the bowl heated with hot water, mix it while it becomes lukewarm.
アッド エッグス アンド シュガー イン ア ボウル、プット イン ザ ボウル ヒーテッド ウイズ ホット ウォーター、ミックス イット ホワイル イット ビカムズ ルークウォーム。
Remove (3) from the bowl, heated with hot water, whisk until firm.
リムーブ (スリー) フロム ザ ボウル ヒーテッド ウイズ ホット ウォーター、ウイスク アンティル ファーム。
Add the soft flour into (4) and mix with rubber spoon, finally mix in melted butter.
アッド ザ ソフト フラワー イントゥー (フォー) アンド ミックス ウイズ ラバー スプーン、ファイナリー ミックス イン メルテッド バター。
Pour dough in mold, bake for 25〜30 min. at 180 degrees ℃.
ポアー ドウ イン モウルド、ベイク フォー トゥエンティーファイブ トゥー サーティー ミニッツ アット ワン ハンドレッド エイティー ディグリーズ セルシウス。
Put (A) in a pot over heat, simmer sugar to make syrup. Cool (B) with ice water, whisk (B) in a bowl, leave cream a little lumpy.
プット (エイ) イン ア ポット オーバー ヒート、シマー シュガー トゥー メイク シラップ。 クール (ビー) ウイズ アイス ウォーター、ウイスク (ビー) イン ア ボウル、リーブ クリーム ア リトル ランピー。
When (6) sponge cake cools down, cut in half, spread (7) syrup on the pieces.
ウエン (シックス) スポンジ ケイク クールス ダウン、カット イン ハーフ、スプレッド (セブン) シラップ オン ザ ピーシーズ。
Spread on 1/4 of fresh cream, then add the cut strawberries, spread 1/4 fresh cream again, and repeat this process.
スプレッド オン ワンクォーター オブ フレッシュ クリーム、ゼン アッド ザ カット ストロベリーズ、スプレッド ワンクォーター フレッシュ クリーム アゲイン、アンド リピート ディス プロセス。
Spread syrup on sponge cake, spread on remaining cream, and then decorate with strawberries.
スプレッド シラップ オン スポンジ ケイク、スプレッド オン リメイニング クリーム、アンド ゼン デコレイト ウイズ ストロベリーズ。