ナスラックKitchen

Cottage cheese souffle cake
コテヂ チーズ スーフレイ ケイク
カッテージチーズスフレケーキ

  • →
    Time : 70minute
    →
    Calorie : about 186kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(15cm in diameter/フィフティーン センチメーター イン ダイアメーター)

Cottage cheese   200g
コテッジ チーズ   トゥー ハンドレッド グラムス
sour cream   150ml
サワー クリーム   ワン ハンドレッド フィフティ ミリリットルズ
eggs   2
エッグス   トゥー
cornstarch   2Tbsps
コーンスターチ   トゥー テーブルスプーンズ
milk   150ml
ミルク   ワン ハンドレッド フィフティ ミリリットルズ
sugar   70g
シュガー   セブンティ グラムス
soft flour   30g
ソフト フラワー   サーティ グラムス

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Spread a baking sheet on the bottom of the mold, then thinly spread butter on the sides.

スプレッド ア ベイキング シート オン ザ ボトム オブ ザ モウルド、ゼン シンリー スプレッド バター オン ザ サイズ。

2.

Sprinkle soft flour. Separate yolks and egg whites. Preheat oven to 160℃.

スプリンクル ソフト フラワー。 セパレイト ヨークス アンド エッグ ホワイツ。 プリヒート オーブン トゥー ワン ハンドレッド シックスティ ディグリーズ セルシウス。

3.

Put cottage cheese in the bowl, mix until it becomes soft. Add sour cream and mix well with a whisk.

プット コテッヂ チーズ イン ザ ボウル、 ミックス アンティル イット ビカムス ソフト。 アッド サワー クリーム アンド ミックス ウエル ウイズ ア ウイスク。

4.

Add 2 yolks to (3) and mix.

アッド トゥー ヨークス トゥー (スリー) アンド ミックス。

5.

Mix cornstarch into (4), add in some milk and mix, and repeat adding and mixing several times.

ミックス コーンスターチ イントゥー (フォー)、アッド イン サム ミルク アンド ミックス、アンド リピート アディング アンド ミキシング セベラル タイムズ。

6.

Add soft flour to (5), mix without kneading.

アッド ソフト フラワー トゥー (ファイブ)、ミックス ウイズアウト ニーディング。

7.

In another bowl, wisk 2 egg whites, after it becomes 70% hard, add sugar little by little to, make a frothy meringue.

イン アナザー ボウル ウィスク トゥー エッグ ホワイツ、アフター イト ビカムズ セブンティパーセント ハード、アッド シュガー リトル バイ リトル トゥー、メイク ア フロシー メラング。

8.

Divide (7) meringue into 3 parts and add to (6), in order not to crush the bubbles, mix slowly with a rubber spoon.

ディバイド (セブン) メラング イントゥー スリー パーツ アンド アッド トゥー (シックス)、イン オーダー ノット トゥー クラッシュ ザ バブルズ、ミックス スロウリー ウイズ ア ラバー スプーン。

9.

When you finish the dough, soon after, pour into mold.

ウエン ユー フイニッシュ ザ ドゥ、スーン アフター、ポアー イントゥー モウルド。

10.

Pour water into oven tray, while heating a bowl with water in oven at 160℃, steam cook for 50 minutes.

ポアー ウォーター イントゥー オーブン トレイ、ホワイル ヒーティング ア ボウル ウイズ ウォーター イン オーブン アット ワン ハンドレッド シックスティ ディグリーズ セルシウス、スチーム クック フォー フィフティー ミニッツ。

11.

Let cool, and remove from mold.

レット クール、アンド リムーブ フローム モウルド。