ナスラックKitchen

Beef soup
ビーフ スープ
コムク(牛肉のスープ)

  • →
    Time : 180minute
    →
    Calorie : about 265kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

beef (block)   600g
ビーフ (ブロック)   シックス ハンドレッド グラムス
daikon (white radish)   1/3
ダイコン (ホワイト ラディッシュ)   ワンサード
carrot   1/2
キャロット   ワンハーフ
celery   4 stalks
セロリ   フォー ストックス
water   20 cups
ウォーター   トゥエンティ カップス
garlic   2 pieces
ガーリック   トゥー ピーシーズ
leeks   2
リークス   トゥー
salt & pepper   a little
ソルト アンド ペッパー   ア リトル

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Put beef, leeks and garlic(1) in a big pot, pour about 20 cups of water into pot ,boil over medium heat.

プット ビーフ、リークス アンド ガーリック (ワン) イン ア ビッグ ポット、ポアー アバウト トゥエンティー カップス オブ ウォーター イントゥー ポット、ボイル オーバー ミーディアム ヒート。

2.

Add white radish when (1) is boiled.

アッド ホワイト ラディッシュ ウェン (ワン) イズ ボイルド。

3.

When the white radish in (2) becomes halfway soft, add carrot and celery, simmer over low heat. When beef and vegetables become soft, remove from pot and let it cool.

ウェン ザ ホワイト ラディッシュ イン (トゥー) ビカムス ハーフウェイ ソフト、アッド キャロット アンド セロリ、シマー オーバー ロウ ヒート。 ウェン ビーフ アンド ベジタブルズ ビカム ソフト、リームブ フロム ポット アンド レット イット クール。

4.

Cut beef and vegetables into big pieces. Skim the fat which has floated to the top of the broth, then put beef and vegetables into pot and boil them a little more.

カット ビーフ アンド ベジタブルズ イントゥー ビッグ ピーシーズ。 スキム ザ ファット ウィッチ ハズ フローテッド トゥー ザ トップ オブ ザ ブロース、ゼン プット ビーフ アンド ベジタブルズ イントゥー ポット アンド ボイル ゼム ア リトル モア。

5.

Serve in a bowl, season with minced garlic, and salt-pepper. If natural salt is used, the soup will be more tasty.

サーブ イン ア ボウル、シーズン ウィズ ミンスド ガーリック、アンド ソルトペッパー。イフ ナチュラル ソルト イズ ユーズド ゼン ザ スープ ウィル ビ モア テイスティ。