ナスラックKitchen

Oyster and tofu soup (Korean style soup)
オイスター アンド トーフ スープ (コリアン スタイル スープ)
カキと豆腐のチゲ

  • →
    Time : 20minute
    →
    Calorie : about 190kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(2 servings/トゥー サービングス)

oyster   100g
オイスター   ワン ハンドレッド グラムス
kinugoshi tofu (soft bean curd)   1
キヌゴシ トーフ (ソフト ビーン カード)   ワン
salad oil   1/2Tbsp
サラダ オイル   ワンハーフ テーブルスプーン
chili pepper powder   1/2Tbsp
チリ ペッパー パウダー   ワンハーフ テーブルスプーン
egg   1
エッグ   ワン
red chili pepper, green chili pepper   a little
レッド チリ ペッパー、グリーン チリ ペッパー   ア リトル
leek・garlic   a little
リーク・ガーリック   ア リトル
salt・soy sauce・black pepper   a little
ソルト・ソイ ソース・ブラック ペッパー   ア リトル
water   as appropriate
ウォーター   アズ アプロプリエイト

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Cut and remove seeds from red chili and green chili. Slice leeks thinly.

カット アンド リムーブ シーズ フロム レッド チリ アンド グリーン チリ。 スライス リークス シンリー。

2.

Wash oysters about 3 times with salt water , and then wash with clean water.

ウォッシュ オイスターズ アバウト スリー タイムズ ウィズ ソルト ウォーター、アンド ゼン ウォッシュ ウィズ クリーン ウォーター。

3.

Pour salad oil in dried casserole dish, cook powdered chili, make the rchili oil (kochiyugirun).

ポアー サラダ オイル イン ドライド キャッセロール ディッシュ、クック パウダード チリ、メイク ザ チリ オイル (コチユギルン)。

4.

Boil water in (3) pot at about 60% of the way up, scoop tofu with spoon and put in the pot with chopped garlic.

ボイル ウォーター イン (スリー) ポット アット アバウト シックスティー パーセント オブ ザ ウェイ アップ、スクープ トーフ ウィズ スプーン アンド プット イン ザ ポット ウィズ チョップド ガーリック。

5.

When (4) boils, put in red chili pepper, green chili pepper, and leek, and add oyster and egg. And then last, add salt, pepper, and soy sauce soy to taste.

ウェン (フォー) ボイルズ、プット イン レッド チリ ペッパー、グリーン チリ ペッパー、アンド リーク、アンド アッド オイスター アンド エッグ。アンド ゼン、アッド ソルト、ペッパー、アンド ソイ ソース トゥー テイスト。