ナスラックKitchen

Korean Ginseng and Chicken with mustard sauce
コリアン ジンセン アンド チキン ウィズ マスタード ソース
高麗ニンジンと蒸し鶏の辛子和え

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    Time : 35minute
    →
    Calorie : about 420kcal
    (per serving)

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→Ingredients(2 servings/トゥー サービングス)

chicken breast   200g
チキン ブレスト   トゥー ハンドレッド グラムス
fresh Korean ginseng   2
フレッシュ コリアン ジンセン   トゥー
pear   1/2
ペア   ワンハーフ
cucumber   1
キューカンバー   ワン
carrot   1/2
キャロット   ワンハーフ
dried shiitake mushrooms   2 pieces
ドライド シイタケ マッシュルームズ   トゥー ピーシーズ
soft green lettuce   2 pieces
ソフト グリーン レタス   トゥー ピーシーズ
soy sauce・salt・sake・sesame oil   a little
ソイ ソース・ソルト・サケ・セサミ オイル   ア リトル
mustard sauce (2Tbsps mustard, 2Tbsps sugar, a little vinegar and salt)
マスタード ソース (トゥー テーブルスプーンズ マスタード、トゥー テーブルスプーンズ シュガー、ア リトル ビネガー アンド ソルト)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Peel off chicken breast skin, season with salt and sake and then steam. Tear apart by hands.

ピール オフ チキン ブレスト スキン、シーズン ウィズ ソルト アンド サケ アンド ゼン スチーム。ティア アパート バイ ハンズ。

2.

Wash off any dirt from the fresh Korean ginseng. Rub cucumber with salt and wash with water. Soak dried shiitake with hot water and remove stems.

ウォッシュ オフ エニー ダート フロム ザ フレッシュ コリアン ジンセン。 ラブ キューカンバー ウィズ ソルト アンド ウォッシュ ウィズ ウォーター。ソーク ドライド シイタケ ウィズ ホット ウォーター アンド リムーブ ステムス。

3.

Cut cucumber, carrot, Korean ginseng, and pear into 1cmx4cm flat shapes, then immerse in cold water.

カット キューカンバー、キャロット、コリアン ジンセン アンド ペア イントゥー ワン センチメーター タイムズ フォー センチメーター サイズ フラット シェイプス、ゼン イマース イン コールド ウォーター。

4.

Cut shiitake mushrooms into big pieces, stir-fry with mixed soy sauce, salt and sesame oil.

カット シイタケ マッシュルームズ イントゥー ビッグ ピーシーズ、ステア フライ ウィズ ミックスド ソイ ソース、ソルト アンド セサミ オイル。

5.

Put (3), (4) and chicken in bowl, season with salt and pepper, mix with mustard sauce, decorate plate with soft green lettuce.

プット (スリー)、(フォー) アンド チキン イン ボウル、シーズン ウィズ ソルト アンド ペッパー、ミックス ウィズ マスタード ソース、デコレイト プレイト ウィズ ソフト グリーン レタス。