ナスラックKitchen

Teji posan (Pork with Kimchi)
テジ ポッサン (ポーク ウィズ キムチ)
テージ・ポッサン(豚肉のキムチ添え)

  • →
    Time : 45minute
    →
    Calorie : about 380kcal
    (per serving)

携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)

→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

pork loin   600g
ポーク ロイン   シックス ハンドレッド グラムス
ginger   a little
ジンジャー   ア リトル
leek   a little
リーク   ア リトル
sake   1/4cup
サケ   ワンクォーター カップ
miso (soybean paste)   a little
ミソ (ソイビーン ペイスト)   ア リトル
Chinese cabbage   1/2
チャイニーズ キャベッジ   ワンハーフ
pine nuts   1Tbsp
パイン ナッツ   ワン テーブルスプーン
chili pepper powder   1/2cup
チリ ペッパー パウダー   ワンハーフ カップ
garlic   a little
ガーリック   ア リトル
daikon (white radish)   1/3
ダイコン (ホワイト ラディッシュ)   ワンサード
green onion   a little
グリーン オニオン   ア リトル
pear   1/4
ペア   ワンクォーター
chestnuts   4
チェスナッツ   フォー
honewort   1
ホーンワート   ワン
oyster   100g
オイスター   ワン ハンドレッド グラムス
salted krillgute   2Tbsps
ソルテッド クリルガッツ   トゥー テーブルスプーンズ
sugar   a little
シュガー   ア リトル

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Immerse Chinese cabbage in saltwater. Cut green onion into 3cm. Mince garlic, ginger and salted kirllguts. Wash oysters with salt water.

イマース チャイニーズ キャベッジ イン ソルトウォーター。 カット グリーン オニオン イントゥー スリー センチメーター。 ミンス ガーリック、ジンジャー アンド ソルテッド クリルガッツ。 ウォッシュ オイスターズ ウィズ ソルト ウォーター。

2.

Tie pork with thread, boil with leek and ginger. Take leek out when wooden stick goes in the pork smoothly. Add sake and miso, stew until pork gets tender. Cut pork into good sizes.

タイ ポーク ウィズ スレッド、ボイル ウィズ リーク アンド ジンジャー。 テイク リーク アウト ウェン ウッドン スティック ゴウズ イン ザ ポーク スムースリー。 アド サケ アンド ミソ スチューウ アンティル ポーク ゲッツ テンダー。カット ポーク イントゥ グッド サイジーズ。

3.

Cut radish, pear and chestnuts into strips. Cut honewort into 3cm.

カット ラディッシュ、ペア アンド チェスナッツ イントゥ ストリップス。カット ホーンワート イントゥー スリー センチメーター。

4.

Pour hot water little by little on chili pepper powder, add (3). Put in oyster, salted krill, sugar, garlic and pine nuts, season with salt and mix well.

ポアー ホット ウォーター リトル バイ リトル オン チリ ペッパー パウダー、アッド (スリー)。 プット イン オイスター、ソルテッド クリル、シュガー、ガーリック アンド パイン ナッツ、シーズン ウィズ ソルト アンド ミックス ウェル。

5.

Immerse Chinese cabbage in saltwater and wash, dry well. Put (4) in the center of cabbage leaves, cut into round slices.

イマース チャイニーズ キャベッジ イン ソルトウォーター アンド ウォッシュ、 ドライ ウェル。 プット (フォー) イン ザ センター オブ キャベッジ リーブス、カット イントゥー ラウンド スライシーズ。