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Korean style sashimi donburi (seafood on rice)
コリアン スタイル サシミ ドンブリ (シーフード オン ライス)
韓国風刺身どんぶり

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    Time : 20minute
    →
    Calorie : about 383kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

rice   3 cups
ライス   スリー カップス
sashimi (tuna, flounder, bream and so on)   400g
サシミ (ツナ、フラウンダー、ブリーム アンド ソー オン)   フォー ハンドレッド グラムス
daikon (white radish)   1/3
ダイコン (ホワイト ラディッシュ)   ワンサード
cucumber   1
キューカンバー   ワン
green chili peppers   2
グリーン チリ ペッパーズ   トゥー
red chili peppers   2
レッド チリ ペッパーズ   トゥー
soft green lettuce   8 leaves
ソフト グリーン レタス   エイト リーブズ
shiso leaves   8
シソ リーフズ   エイト
garlic   4 pieces
ガーリック   フォー ピーシーズ
sesame oil   a little
セサミ オイル   ア リトル
sesame   a little
セサミ   ア リトル
salt   a little
ソルト   ア リトル
chokojujan (6Tbsps Korean miso, 2Tbsps vinegar, 2Tbsps soy sauce, 1Tbsp sugar, a little sesame oil)
チョコチュジャン (シックス テーブルスプーンズ コリアン ミソ、トゥー テーブルスプーンズ ビネガー、トゥー テーブルスプーンズ ソイ ソース、ワン テーブルスプーン シュガー、ア リトル セサミ オイル)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Put Korean miso, vinegar, sugar, and sesame oil in a bowl, add soy sauce to make chokojujan.

プット コリアン ミソ、ビネガー、シュガー、アンド セサミ オイル イン ア ボウル、アッド ソイ ソース トゥ メイク チョコチュジャン。

2.

Immerse julienne-striped radish and cucumber rubbed with salt in water.

イマース ジュリエンス ストリップド ラディッシュ アンド キューカンバー、ラブド ウィズ ソルト イン ウォーター。

3.

Cut soft green lettuce into 1cm width and cut, shiso leaves into strips. Chop red and green chili peppers, remove seeds. Slice garlic.

カット ソフト グリーン レタス イントゥー ワン センチメーター ウィズ アンド カット、シソ リーブズ イントゥ ストリップス。 チョップ レッド アンド グリーン チリ ペッパーズ、リムーブ シーズ。 スライス ガーリック。

4.

Place sashimi and vegetables on rice, sprinkle sesame and add a few drops of sesame oil. Serve chokojujan in small dishes.

プレイス サシミ アンド ベジタブルズ オン ライス、スプリンクル セサミ アンド アッド ア フュー ドロップス オブ セサミ オイル。 サーブ チョコチュジャン イン スモール ディッシーズ。