ナスラックKitchen

Chicken Jijimi
チキン チヂミ
鶏肉のチヂミ(韓国風お好み焼き)

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    Time : 40minute
    →
    Calorie : about 310kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

chicken thighs   600g
チキン サイズ   シックス ハンドレッド グラムス
pine nuts   a little
パイン ナッツ   ア リトル
black pepper   a little
ブラック ペッパー   ア リトル
ginkgo nuts   10
ギンコウ ナッツ   テン
green chili pepper   10
グリーン チリ ペッパー   テン
chicken sauce(1.5tsps salt, 1/2tsp of pepper, 2Tbsps of minced green onion, 1Tbsp of grated garlic, some salad oil, 1Tbsp sesame oil,1/2Tbsp sugar, 1/2Tbsp grated ginger
チキン ソース(ワンポイントファイブ ティースプーンズ ソルト、ワンハーフ ティースプーン オブ ペッパー、トゥー テーブルスプーンズ オブ ミンスト グリーン オニオン、ワン テーブルスプーン オブ グレイテッド ガーリック、サム サラダ オイル、ワン テーブルスプーン セサミ オイル、ワンハーフ テーブルスプーン シュガー、ワンハーフ テーブルスプーン グレイテッド ジンジャー)

→How to make → 作り方の画像を表示する

1.

Make small cuts in chicken, to allow other ingrediients to blend well.

メイク スモール カッツ イン チキン、トゥ アラウ アザー イングリーディエンツ トゥ ブレンド ウェル。

2.

Chop garlic, green onions, and ginger and put them into a bowl. Add pepper, salt, sesame oil, and sugar and mix well. Rub them on chicken of (1), make it flat and set aside for a while.

チョップ ガーリック、グリーン オニオンズ、アンド ジンジャー アンド プット ゼム イントゥー ア ボウル。 アッド ペッパー、ソルト、セサミ オイル、アンド シュガー アンド ミックス ウェル。 ラブ ゼム オン チキン オブ (ワン)、メイク イト フラット アンド セット アサイド フォー ア ホワイル。

3.

Heat salad oil in a frying pan, stir-fry until a little bit brown.

ヒート サラダ オイル イン ア フライング パン、ステア フライ アンティル ア リトル ビット ブラウン。

4.

Cut (3) into about 3〜4cm pieces, put them in a plate, sprinkle with grated pine nuts. garnish with rosted ginkgo nuts and boiled green pepper.

カット (スリー) イントゥー アバウト スリー トゥー フォー センチメーター ピーシーズ、プット ゼム イン ア プレイト、スプリンクル ウィズ グレイテッド パイン ナッツ。ガーニッシュ ウィズ ロースティド ギンコウ ナッツ アンド ボイルド グリーン ペッパー。