Whole Bream on Garnished Sushi
ホウル ブリーム オン ガーニッシュド スシ
タイの姿ちらし

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- Time : 90minute
- Calorie : about 608kcal
(per serving)
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Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- rice 3 cups
ライス スリー カップス - kombu 5 cm
コンブ ファイブ センチメーターズ - mixed vinegar(70ml vinegar, 2Tbsps sugar, 1Tbsp salt)
ミックスト ビネガー (セブンティー ミリリットルズ ビネガー、トゥー テーブルスプーンズ シュガー、ワン テーブルスプーン ソルト) - bream 1
ブリーム ワン - salt・sake a little of each
ソルト・サケ ア リトル オブ イーチ - dried shiitake 3
ドライド シイタケ スリー - dried fruit 10g
ドライド フルーツ テン グラムス - sushi rice 3cups
スシ ライス スリー カップス - thinly sliced fried egg, bud, red ginger, sudachi add to taste
シンリー スライスト フライド エッグ、バッド、レッド ジンジャー、スダチ アッド トゥー テースト - A(3Tbsps soy sauce, 3Tbsp mirin, 1Tbsp sugar, 1cup dashi soup)
エイ (スリー テーブルスプーンズ ソイ ソース、スリー テーブルスプーンズ ミリン、ワン テーブルスプーン シュガー、ワン カップ ダシ スープ)
How to make
→ 作り方の画像を表示しない
Wash the rice 30 min prior to cooking, and drain.
ウォッシュ ザ ライス サーティー ミニッツ プライオー トゥー クッキング、アンド ドレイン。
Place the (1), water and konbu into a rice cooker, and cook.
プレイス ザ (ワン)、ウォーター アンド コンブ イントゥー ア ライス クッカー、アンド クック。
※Briefly wipe the konbu with a wet cloth removing any dirt for better dashi.
ブリーフリー ワイプ ザ コンブ ウィズ ア ウェット クロス リムービング エニー ダート フォー ベター ダシ。

Add (A), make the vinegar dressing.
アッド (エイ)、メイク ザ ビネガー ドレッシング。
※As sushi vinegar is a bit sweet, adding a strong salt will make good rice.
アズ スシ ビネガー イズ ア ビット スウィート、アディング ア ストロング ソルト ウィル メイク グッド ライス。

When the rice is cooked, move rice to wooden sushi bowl moistened with vinegar water. Sprinkle the vinegar dressing all over the rice. Using a flat wooden spoon, mix rice with horizontal cutting strokes while fanning the rice with a hand-fan.
ウェン ザ ライス イズ クックト、ムーブ ライス トゥー ウッデン スシ ボウル モイステンド ウィズ ビネガー ウォーター。スプリンクル ザ ビネガー ドレッシング オール オーバー ザ ライス。ユージング ア フラット ウッデン スプーン、ミックス ライス ウィズ ホリゾンタル カッティング ストロークス ワイル ファニング ザ ライス ウィズ ア ハンド ファン。

Pull the gills out, scoop out bream innards with knife. Cut off head, tail, and body parts. Sprinkle salt and sake, move slices of fish to preheated steamer. Steam for 10 min. Let stand until cool. Break up the fish meat into pieces.
プル ザ ギルズ アウト、スクープ アウト ブリーム インナーズ ウィズ ナイフ。カット オフ ヘッド、テイル、アンド ボディー パーツ。スプリンクル ソルト アンド サケ、ムーブ スライシズ オブ フィッシュ トゥー プリヒーテッド スチーマー。スチーム フォー テン ミニッツ。レット スタンド アンティル クール。ブレイク アップ ザ フィッシュ ミート イントゥー ピーシズ。
Cut the dried shiitake and dried fruit into small pieces, boil (A)
カット ザ ドライド シイタケ アンド ドライド フルーツ イントゥー スモール ピーシズ、ボイル (エイ)。
Add the flesh of (5) and the drained (6) to the sushi rice, and mix
アッド ザ フレッシュ オブ (ファイブ) アンド ザ ドレインド (シックス) トゥー ザ スシ ライス、アンド ミックス。
Arrange (7) into an oval in individual bowls, garnish the head and tail of bream. Make a fish shape.
アレンジ (セブン) イントゥー アン オーバル イン インディビジュアル ボウルズ、ガーニッシュ ザ ヘッド アンド テイル オブ ブリーム。メイク ア フィッシュ シェイプ。
Garnish thinly sliced fried egg, bud and red ginger, pour the sudachi on the top of rice.
ガーニッシュ ティンリー スライスト フライド エッグ、バッド アンド レッド ジンジャー、ポアー ザ スダチ オン ザ トップ オブ ライス。