Vegetables pickled in salted rice-bran paste
ベジタブルズ ピックルト イン ソルテッド ライス ブラン ペイスト
ぬか漬け

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- Time : -minute
- Calorie : about -kcal
(per serving)
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Ingredients(1serving/ワン サービング)
- bran 1kg
ブラン ワン キログラム - mustard powder 3 Tbsps
マスタード パウダー スリー テーブルスプーンズ - garlic 1
ガーリック ワン - red pepper 3
レッド ペッパー スリー - kombu 15cm cubes
コンブ フィフティーン センチメーター キューブス - vegetable for pickle (like a white radish leaf) add to taste
ベジタブル フォー ピクル (ライク ア ホワイト ラディッシュ リーフ) アッド トゥー テースト - A(200g salt [crude salt is better], 1liter water)
エイ(トゥー ハンドレッド グラムス ソルト [クルード ソルト イズ ベター]、ワン リットル ウォーター)
How to make
→ 作り方の画像を表示しない
Add bran and mustard powder in a bowl and mix. Use new bran.
アッド ブラン アンド マスタード パウダー イン ア ボウル アンド ミックス。ユーズ ニュー ブラン。
Add the (A) to the pot, bring to the boil. Let stand until cool. Add them to (1) little by little, and mix well.
アッド ジ (エイ) トゥー ザ ポット、ブリング トゥー ザ ボイル。レット スタンド アンティル クール。アッド ゼム トゥー (ワン) リトル バイ リトル、アンド ミックス ウェル。

Slices of garlic, red peppers without seeds, konbu cut into 2cm cubes, mix them with(2).
スライシズ オブ ガーリック、レッド ペッパーズ ウィザウト シーズ、コンブ カット イントゥー トゥー センチメーター キューブス、ミックス ゼム ウィズ (トゥー)。

Smooth (3) surface . Cover with lid, cool in refrigerator for one night.
スムーズ (スリー) サーフィス。カバー ウィズ リッド、クール イン リフリジェレイター フォー ワン ナイト。
※Knead the rice-bran paste thoroughly, make sure to get all the air out.
ニード ザ ライス ブラン ペイスト ソロウリー、メイク シュア トゥー ゲット オール ジ エアー アウト。

Thoroughly mix rice-bran paste again (4), soak the vegetables. Smooth out the paste. Cover (4) with a lid, cool in refrigerator for one night. Next day, take the vegetables from (4). Mix (4) again. Soak new vegetables in (4). Keep doing this for about one week to make smooth rice-bran paste.
ソロウリー ミックス ライス ブラン ペイスト アゲイン (フォー)、ソーク ザ ベジタブルズ。スムーズ アウト ザ ペイスト。カバー (フォー) ウィズ ア リッド、クール イン リフリジェレイター フォー ワン ナイト。ネクスト デイ、テイク ザベジタブルズ フロム (フォー)。ミックス (フォー) アゲイン。ソーク ニュー ベジタブルズ イン (フォー)。キープ ドゥーイング ディス フォー アバウト ワン ウィーク トゥー メイク スムーズ ライス ブラン ペイスト。
※Soak the remaining vegetables with the method of adjusting the taste of the rice-bran paste. The vegetable pickles can't be eaten yet
ソーク ザ リメイニング ベジタブルズ ウィズ ザ メソッド オブ アジャスティング ザ テイスト オブ ザ ライス ブラン ペイスト。ザ ベジタブル ピクルス キャント ビー イートン イェット。

Use the rice-bran paste for making pickles. Soak cucumber, carrot, daikon ,and rub them in salt, myouga ginger, and radish. Put them in a cool place.
ユーズ ザ ライス ブラン ペイスト フォー メイキング ピクルス。ソーク キューカンバー、キャロット、ダイコン、アンド ラブ ゼム イン ソルト、ミョウガ ジンジャー、アンド ラディッシュ。プット ゼム イン ア クール プレイス。
※Salt vegetables. Make incision in eggplant skin and then soak them.
ソルト ベジタブルズ。メイク インシジョン イン エッグプラント スキン アンド ゼン ソーク ゼム。

Bring the vegetables out from the rice-bran paste and wash away the paste with water. Mix up the paste once or twice a day.
ブリング ザ ベジタブルズ アウト フロム ザ ライス ブラン ペイスト アンド ウォッシュ アウェイ ザ ペイスト ウィズ ウォーター。ミックス アップ ザ ペイスト ワンス オア トワイス ア デイ。
※For lightly-pickled vegetables, soak them in the summer season about 4-5 hours, and in the winter season for 1 night. Remove vegetables from rice-bran paste, wash and cut them.
フォー ライトリー ピクルド ペジタブルズ、ソーク ゼム イン ザ サマー シーズン アバウト フォー トゥー ファイブ アワーズ、アンド イン ザ ウィンター シーズン フォー ワン ナイト。リムーブ ベジタブルズ フロム ライス ブラン ペイスト、ウォッシュ アンド カット ゼム。
