ナスラックKitchen

Namerou style Jack mackerel on rice
ナメロウ スタイル ジャック マッケラル オン ライス
アジのなめろう丼

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    Time : 15minute
    →
    Calorie : about 397kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

jack mackerel (for sashimi)   4
ジャック マッケラル (フォー サシミ)   フォー
leek   1/2
リーク   ワン ハーフ
ginger   1
ジンジャー   ワン
myoga ginger   2
ミョウガ ジンジャー   トゥー
miso   3 Tbsps
ミソ   スリー テーブルスプーンズ
sudachi juice (lemon is also fine)   1 tsp
スダチ ジュース (レモン イズ オルソー ファイン)   ワン ティースプーン
rice   4 servings
ライス   フォー サービングス
green shiso leaf   8 slices
グリーン シソ リーフ   エイト スライシズ

→How to make → 作り方の画像を表示しない

1.

Scrape off the hard scales at the joint of the tail with a knife, cut the head off, and scoop out the innards. Cut the jack mackerel in 3 pieces using the sanmai-oroshi or 「three-piece cutting」technique. Peel off from head of fish, slice them thinly.

スクレイプ オフ ザ ハード スケイルズ アット ザ ジョイント オブ ザ テイル ウィズ ア ナイフ、カット ザ ヘッド オフ、アンド スクープ アウト ジ インナーズ、カット ザ ジャック マッケラル イン スリー ピーシズ ユージング ザ サンマイ オロシ オア スリー ピース カッティング テクニック。ピール オフ フロム ヘッド オブ フィッシュ、スライス ゼム ティンリー。

2.

Coarsely chop the leek ginger and myoga ginger.

コアースリー チョップ ザ リーク ジンジャー アンド ミョウガ ジンジャー。

3.

Mix (1) and (2), chop them finely with a knife.

ミックス (ワン) アンド (トゥー)、チョップ ゼム ファインリー ウィズ ア ナイフ。

4.

Chop briefly, add miso and sudachi juice for good flavor, and chop again.

チョップ ブリーフリー、アッド ミソ アンド スダチ ジュース フォー グッド フレイバー、アンド チョップ アゲイン。

5.

Put rice into individual donburi bowl, place the green shiso leaf and (4) on the top of the rice.

プット ライス イントゥー インディビジュアル ドンブリ ボウル、プレイス ザ グリーン シソ リーフ アンド (フォー) オン ザ トップ オブ ザ ライス。