ナスラックKitchen

Japanese-style assorted seafood and rice
ジャパニーズ スタイル アソーテッド シーフード アンド ライス
魚介の和風混ぜご飯

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    Time : 20minute
    →
    Calorie : about 440kcal
    (per serving)

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→Ingredients(4 servings/フォー サービングス)

squid   1
スクイッド   ワン
clam   300g
クラム   スリー ハンドレッド グラムス
garlic   1
ガーリック   ワン
salad oil   2 Tbsps
サラダ オイル   トゥー テーブルスプーンズ
rice   4 servings
ライス   フォー サービングス
minced parsley   a little
ミンスト パセリ   ア リトル
A(100ml dipping sauce for noodles [straight type], 1Tbsp sake, a dash of black pepper
エイ (ワン ハンドレッド ミリリットルズ ディッピング ソース フォー ヌードルズ [ストレ-ト タイプ]、ワン テーブルスプーン サケ、ア ダッシュ オブ ブラック ペッパー)

→How to make → 作り方の画像を表示しない

1.

Scoop out squid's innards. Cut squid body with the skin into 15mm rings and cut off tentacles into bite-sized pieces. Slice garlic thinly.

スクープ アウト スクイッズ インナーズ。カット スクイッド ボディー ウィズ ザ スキン イントゥー フィフティーン ミリメーターズ リングス アンド カット オフ テンタクルズ イントゥー バイト サイズド ピーシズ。スライス ガーリック ティンリー。

2.

Immerse clams in salted water (which is same concentration of sea water) in a pot, and cover with newspaper. Let stand for a half day to allow them to expel sand and dirt. Rinse the shells well.

イマース クラムス イン ソルテッド ウォーター (ウィッチ イズ セイム コンセントレーション オブ シー ウォーター) イン ア ポット、アンド カバー ウィズ ニュースペイパー。レット スタンド フォー ア ハーフ デイ トゥー アラウ ゼム トゥー エクスペル サンド アンド ダート。リンス ザ シェルズ ウェル。

3.

Heat the salad oil in a frying pan and fry garlic slices (1). When there is a garlic aroma, add the squid (1) and clams (2). Heat the squid until the color changes to white and heat the clams until all the shells open.

ヒート ザ サラダ オイル イン ア フライング パン アンド フライ ガーリック スライシズ (ワン)。ウェン ゼア イズ ア ガーリック アロマ、アッド ザ スクイッド (ワン) アンド クラムス (トゥー)。ヒート ザ スクイッド アンティル ザ カラー チェンジズ トゥー ホワイト アンド ヒート ザ クラムス アンティル オール ザ シェルズ オープン。

4.

Add (A), cover with a lid and simmer over.

アッド (エイ)、カバー ウィズ ア リッド アンド シマー オーバー。

5.

Add (4) into the rice, and mix well. Arrange them into individual bowls, sprinkle mince parsley.

アッド (フォー) イントゥー ザ ライス、アンド ミックス ウェル。アレンジ ゼム イントゥー インディビジュアル ボウルズ、スプリンクル ミンス パセリ。