Seasoned rice with Bamboo shoots and Deep fried tofu
シーズンド ライス ウィズ バンブー シューツ アンド ディープ フライド トーフ
タケノコと油揚げの炊き込みご飯

-
- Time : 60minute
- Calorie : about 457kcal
(per serving)
携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)
Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- rice 3cups
ライス スリー カップス - boiled bamboo shoot 150g
ボイルド バンブー シュート ワンハンドレッド フィフティー グラムス - deep-fried tofu 1
ディープ フライド トーフ ワン - water 600ml
ウォーター シックス ハンドレッド ミリリットルズ - dashi kombu 5cm cubes
ダシ コンブ ファイブ センチメーター キューブス - bud add to taste
バッド アッド トゥー テースト - A(2Tbsps low salt soy sauce, 1Tbsp sake, a dash of salt)
エイ (トゥー テーブルスプーンズ ロウ ソルト ソイ ソース、ワン テーブルスプーン サケ、ア ダッシュ オブ ソルト)
How to make
→ 作り方の画像を表示しない
Wash rice 30 min prior to cooking and drain with sieve.
ウォッシュ ライス サーティー ミニッツ プライオー トゥー クッキング アンド ドレイン ウィズ シーブ。

Cut the tip of bamboo shoots thinly. Cut the base part of bamboo shoots into rectangles.
カット ザ ティップ オブ バンブー シューツ ティンリー。カット ザ ベイス パート オブ バンブー シューツ イントゥー レクタングルズ。

Immerse deep-fried tofu into hot water, cut in half and cut into thin pieces of about 5mm inch thickness.
イマース ディープ フライド トーフ イントゥー ホット ウォーター、カット イン ハーフ アンド カット イントゥー ティン ピーシズ オブ アバウト ファイブ ミリメーターズ インチ ティックネス。

Place the rice (1), water, dashi konbu, (2), (3), and seasoning (A) into the rice cooker, mix up, then cook.
プレイス ザ ライス (ワン)、ウォーター、ダシ コンブ、(トゥー)、(スリー)、アンド シーズニング (エイ) イントゥー ザ ライス クッカー、ミックス アップ、ゼン クック。

When cooking is finished, arrange rice in individual bowls, garnish with buds.
ウェン クッキング イズ フィニッシュト、アレンジ ライス イン インディビジュアル ボウルズ、ガーニッシュ ウィズ バッズ。