Grilled Spanish mackerel Saikyo
グリルド スパニッシュ マッケラル サイキョウ
サワラの西京焼き

-
- Time : 20minute
- Calorie : about 219kcal
(per serving)
携帯電話からでもレシピを見ることができます。
このレシピへのアクセスはこちらのQRコードから。
(機種によっては読み取りできないものもございます。ご了承下さい。)
Ingredients(4 servings/フォー サービングス)
- Spanish mackerel filet 4 pieces
スパニッシュ マッケラル フィレ フォー ピーシズ - salt a dash of
ソルト ア ダッシュ オブ - mirin add to taste
ミリン アッド トゥー テイスト - A(300g saikyo miso, 2Tbsps sake, 1Tbsp mirin)
エイ (スリー ハンドレッド グラムス サイキョウ ミソ、トゥー テーブルスプーンズ サケ、ワン テーブルスプーン ミリン)
How to make
→ 作り方の画像を表示しない
Cut the Spanish mackerel fillet in half. Sprinkle with salt.
カット ザ スパニッシュ マッケラル フィレ イン ハーフ。スプリンクル ウィズ ソルト。

Mix ingredients into a smooth paste and put half of the sauce in a big dish and then add mackerels.
ミックス イングリーディエンツ イントゥー ア スムース ペイスト アンド プット ハーフ オブ ザ ソース イン ア ビッグ ディッシュ アンド ゼン アッド マッケラルズ。

Cover the fish with cooking gauze and put the rest of sauce on the fish. Then refrigerate for 2〜3days.
カバー ザ フィッシュ ウィズ クッキング ガーゼ アンド プット ザ レスト オブ ソース オン ザ フィッシュ。ゼン リフェジェレイト フォー トゥー トゥー スリー デイズ。

Place mackerel on the preheated grill (or toaster oven), cook for 15mins(cover with tinfoil to avoid burning).
プレイス マッケラル オン ザ プリヒーテッド グリル (オア トースター オーブン)、クック フォー フィフティーン ミニッツ (カバー ウィズ ティンフォイル トゥー アボイド バーニング)。

Turn off the heat, cover the fish with mirin to make a nice color. Place the fish in the grill again ,dry with the retained heat.
ターン オフ ザ ヒート、カバー ザ フィッシュ ウィズ ミリン トゥー メイク ア ナイス カラー。プレイス ザ フィッシュ イン ザ グリル アゲン、ドライ ウィズ ザ リテインド ヒート。
